About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Hard Rock Rising 2013: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τα συγκροτήματα

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στον διαγωνισμό "Hard Rock Rising 2013"
Hard Rock Rising 2013: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τα συγκροτήματα

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στον διαγωνισμό "Hard Rock Rising 2013"

Αθήνα 7η Ιανουαρίου, 2013 – Το Hard Rock Café Athens ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των εγγραφών των συγκροτημάτων που θα συμμετάσχουν στο διεθνή διαγωνισμό μουσικών συγκροτημάτων «Hard Rock Rising», διεκδικώντας το απόλυτο έπαθλο που είναι η συμμετοχή τους σε παγκόσμια περιοδεία, η ηχογράφηση άλμπουμ και δημιουργία βίντεο κλιπ, ως μέρος της HARD ROCK RECORDS και ολοκαίνουργιο εξοπλισμό! 

Η διαδικασία της εγγραφής των συγκροτημάτων που ξεκίνησε στις 7 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013, γίνεται μέσω ειδικού application που έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Hard Rock Café Athens στο facebook.


Για συμμετοχή στο «Hard Rock Rising 2013», τα ενδιαφερόμενα συγκροτήματα θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσουν το δικό τους λογαριασμό στη ReverbNation (www.reverbnation.com), την κορυφαία πλατφόρμα on-line μάρκετινγκ για μουσική που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 1.6 εκατ. καλλιτέχνες από 250 χώρες παγκοσμίως, και να αναρτήσουν το τραγούδι του οποίου διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα.
Τα συγκροτήματα μπορούν να εγγραφούν για να συμμετάσχουν σε μια μόνο αγορά και συγκεκριμένα στη χώρα διαμονής τους. Δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος του συγκροτήματος ή στον αριθμό μελών που θα συμμετάσχουν. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής, και συγκεκριμένα στις 21 Ιανουαρίου 2013, το Hard Rock θα εγκαινιάσει την επόμενη φάση, αυτήν της ψηφοφορίας, όπου οι fans θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν το αγαπημένο τους συγκροτήμα, μέσω ειδικού application στο facebook. 

Τα συγκροτήματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους στη 2η Φάση, θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ζωντανά στο Hard Rock Café Athens, ενώπιον κριτικής επιτροπής, διαδικασία η οποία θα αρχίσει στα μέσα Φεβρουαρίου 2013.
Το Hard Rock Rising, γνωστό και ως «battle of the bands» (μάχη των συγκροτημάτων), διοργανώνεται παγκοσμίως από τη Hard Rock International και είναι ένα «μαχητικό» πρόγραμμα για εξεύρεση και υποστήριξη νέων μουσικών ταλέντων. Στα πλαίσια του «Hard Rock Rising», συγκροτήματα σε όλα τα Hard Rock Café παγκοσμίως, δίνουν τη δική του μάχη επί σκηνής, διεκδικώντας το έπαθλο.

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: