About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SEPTICFLESH: Teaser και λεπτομέρειες για το DVD "Infernus Sinfonica MMXIX"

Οι Septicflesh θα κυκλοφορήσουν σε Blu-ray/DVD την sold out εμφάνισή τους στο Metropolitan Theater του Μεξικού τον Φεβρουάριο του 2019, με τίτλο "Infernus Sinfonica MMXIX".
SEPTICFLESH: Teaser και λεπτομέρειες για το DVD "Infernus Sinfonica MMXIX"

Οι Septicflesh θα κυκλοφορήσουν σε Blu-ray/DVD την sold out εμφάνισή τους στο Metropolitan Theater του Μεξικού τον Φεβρουάριο του 2019, με τίτλο "Infernus Sinfonica MMXIX".

Πρόκειται για την μεγαλύτερη παραγωγή του είδους της στον συγκεκριμένο χώρο, και μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές ελληνικού συγκροτήματος εντός και εκτός συνόρων, στην οποία συμμετείχαν: το συγκρότημα, πάνω από 100 μουσικοί από την Symphonic Experience Orchestra, την Enharmonía Vocalis Choir, και την National University of Mexico Children’s and Youth Choir.

Το πολυαναμενόμενο "Infernus Sinfonica MMXIX" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου μέσω της Season of Mist, με τις προ-παραγγελίες να έχουν ξεκινήσει.

Οι Septicflesh για την εν λόγω κυκλοφορία δήλωσαν:
"τις 2 Φεβρουαρίου του 2019, μια ιστορική εμφάνιση για τους Septicflesh έλαβε χώρα στην Πόλη του Μεξικού, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Metropolitan Theatre. Για πρώτη φορά και με την βοήθεια περισσοτέρων των 100 μουσικών, τα τραγούδια μας παρουσιάστηκαν ζωντανά σε όλη την συμφωνική τους δόξα. Ολόκληρη η εμφάνιση κινηματογραφήθηκε και την παρουσιάζουμε σε όλους τους οπαδούς μας σε DVD/Blu Ray 5.1 με τίτλο «Infernus Sinfonica MMXIX» η οποία θα κυκλοφορήσει από την Season Of Mist . Είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους ανθρώπους που κατέστησαν δυνατή αυτή την εμπειρία και επιτυχημένη."

Septicflesh - Infernus Sinfonica MMXIX

"Infernus Sinfonica MMXIX" tracklist:

1. Intro
2. Portrait Of O Headless Man
3. Martyr
4. Prototype
5. The Pyramid God
6. The Enemy Of Truth
7. Communion
8. The Vampire From Nazareth
9. Dogma Of Prometheus
10. Lovecraft's Death
11. Dante's Inferno
12. Persepolis
13. A Great Mass Of Death
14. Anubis
15. Dark Art


Ακολουθεί το teaser του "Infernus Sinfonica MMXIX"


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: