About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BanDemoniC, DeifieD @ Remedy (27/03/16)

Οι BanDemoniC άφησαν για λίγο την έδρα τους, τα Ιωάννινα, για να εμφανιστούν ζωντανά σε Πάτρα και Αθήνα. Είχα την χαρά να τους δω στο Remedy στο Νέο Ηράκλειο την Κυριακή 27 Μαρτίου σε ένα δυνατό live μαζί με τους DeifieD.
BanDemoniC, DeifieD @ Remedy (27/03/16)

Οι BanDemoniC άφησαν για λίγο την έδρα τους, τα Ιωάννινα, για να εμφανιστούν ζωντανά σε Πάτρα και Αθήνα. Είχα την χαρά να τους δω στο Remedy στο Νέο Ηράκλειο την Κυριακή 27 Μαρτίου σε ένα δυνατό live μαζί με τους DeifieD.

DeifieD

Στην σκηνή πρώτοι ανέβηκαν οι DeifieD. Η Αθηναϊκή Epic/Heavy/Power Metal μπάντα με guest τον Γιάννη Λιτινάκη (Reflection) στο μπάσο έπαιξε κομμάτια απο το παρθενικό της ep "Chaos, Blood & War" (2015), ένα νέο τρομερό κομμάτι το οποίο θα εμπεριέχεται στην επερχόμενη νέα κυκλοφορία του συγκροτήματος αλλά και δυο φοβερές διασκευές σε Judas Priest και Iced Earth. Το συγκρότημα κατάφερε δικαίως να κερδίσει τις εντυπώσεις με την εξαιρετική του εμφάνιση και την χαρισματική φωνή του νεοφερθέντα τραγουδιστή Δημήτρη Γιαννακόπουλου, βομβαρδίζοντάς μας με κομματάρες και χαρίζοντάς μας μαγικές στιγμές ποιοτικού metal.

BanDemoniC

Τους DeifieD διαδέχονται οι BanDemoniC  τους οποίους η αλήθεια είναι πως ήθελα πολύ να δω απο κοντά μιας και τις δυο πρώτες τους δουλειές [το EP "Chains" (2012) και το full-length "Fires Of Redemption" (2014)] τις είχα λιώσει.

Οι Heavy/Power Metallers ανεβαίνουν στην σκηνή και ξεσηκώνουν με την δυναμική σκηνική τους παρουσία το λιγοστό δυστυχώς κόσμο που υπήρχε στο Remedy. Η μπάντα παρουσίασε ζωντανά ολόκληρο το Fires Of Redemption, αλλά και κομμάτια του Chains EP σε ένα show γεμάτο πάθος και ένταση μεταφέροντας μας την ενέργεια που την διακατείχε, γεμίζοντας συνεχώς τις μπαταρίες μας για αυθόρμητο και αδιάκοπο headbanging.

Απο το setlist δεν έλειπαν και οι διασκευές κάνοντας το κλίμα ακόμα πιο θερμό με τις δυνατές ερμηνείες τους στα Wickerman των Iron Maiden και Burning Times των Iced Earth. Οι BanDemoniC , που σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις του δεύτερου full-length τους,  είναι μια μπάντα που ζει έντονα το show στην σκηνή και που με σύμμαχό της τις εξαιρετικές συνθέσεις της και την εκπληκτική φωνή του Γιώργου Μάνθου δεν αφήνουν πολλά περιθώρια 'τεμπελιάς' στο κοινό που τους παρακολουθεί.


Μια αξιομνημόνευτη βραδιά με άφθονο, καλοπαιγμένο heavy metal απο δυο αξιόλογα Ελληνικά συγκροτήματα και καταπληκτικές φωνές απο αμφότερες τις μπάντες.




'Giannis Petrou' for bbr
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: