About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

AS I LAY DYING: Video για το νέο single "My Own Grave"

Οι As I Lay Dying επέστρεψαν με το πρώτο νέο υλικό μετά το άλμπουμ "Awakened" (2012). Κυκλοφόρησαν σήμερα, 8 Ιουνίου, το νέο τους single με τίτλο "My Own Grave" το οποίο μπορείτε να απολαύσετε μέσω του επίσημου video που το συνοδεύει.
AS I LAY DYING: Video για το νέο single "My Own Grave"

Οι As I Lay Dying επέστρεψαν με το πρώτο νέο υλικό μετά το άλμπουμ "Awakened" (2012). Κυκλοφόρησαν σήμερα, 8 Ιουνίου, το νέο τους single με τίτλο "My Own Grave" το οποίο μπορείτε να απολαύσετε μέσω του επίσημου video που το συνοδεύει.

Ο frontman της μπάντας, Tim Lambesis, αποφυλακίστηκε στις αρχές του 2017 εκτίοντας την μισή ποινή των έξι ετών για σύσταση εγκληματικής ομάδας και μισθωμένη δολοφονία της συζύγου του,  ομολογώντας την ενοχή του.

Τον Μάιο του 2014 ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση για την προσπάθειά του να προσλάβει μισθωμένο δολοφόνο να σκοτώσει τη σύζυγό του, Meggan Murphy Lambesis.

Μετά την αποφυλάκισή του ο ίδιος είχε δηλώσει:
"Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν την βαθύτατη λύπη μου για το κακό που προκάλεσα. Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που έκανα και βλέποντας τι άνθρωπος έγινα τότε, με βλέπω με περιφρόνηση όπως πιθανόν και πολλοί απο εσάς να κάνουν"


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: