About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Η Φινλανδία κάνει εκστρατεία για την ανάδειξη της "Πρωτεύουσας του Metal"

Η Φινλανδία κάνει εκστρατεία για την "Πρωτεύουσα του Metal". Η καμπάνια Capital of Metal αποσκοπεί στην αναζήτηση της φινλανδικής πόλης που θα γίνει γνωστή παγκοσμίως ως η πρωτεύουσα του heavy metal.
 Η Φινλανδία κάνει εκστρατεία για την ανάδειξη της "Πρωτεύουσας του Metal"

 Η Φινλανδία κάνει εκστρατεία για την "Πρωτεύουσα του Metal". Η καμπάνια Capital of Metal αποσκοπεί στην αναζήτηση της φινλανδικής πόλης που θα γίνει γνωστή παγκοσμίως ως η πρωτεύουσα του heavy metal.

Η χώρα έχει τις περισσότερες κατα κεφαλήν metal μπάντες στον κόσμο, ενώ η εν λόγω εκστρατεία στηρίζεται απο το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας καθώς και απο το Tuska Open Air Metal Festival,την Sony Music Finland και δέκα φινλανδικές πόλεις.

Οι φινλανδικές μπάντες μάλιστα βοηθούν την κίνηση αυτή βάζοντας τα στοιχεία τους στον χάρτη της Φινλανδίας στο www.capitalofmetal.fi βοηθώντας την πόλη τους να κερδίσει τον τίτλο.

Η πόλη με τα περισσότερα metal συγκροτήματα ανα κάτοικο θα ανακηρυχθεί "Πρωτεύουσα του Metal" με τις συμμετοχές να συνεχίζονται μέχρι και τις 20 Ιουνίου, ενώ την επομένη, 21 Ιουνίου, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Οι οπαδοί απο όλον τον κόσμο μπορούν να συμμετέχουν κάνοντας "like" στα αγαπημένα τους συγκροτήματα στο site του Capital of Metal όπου παράλληλα θα μπορούν να αγοράσουν μπλούζες με τα ονόματα των πόλεων τυπωμένα με metal λογότυπα αλλά και να μπουν σε κλήρωση για δώρα με δύο τυχερούς να κερδίζουν ταξίδι για δύο άτομα για το Tuska Open Air Metal Festival, με πληρωμένα τα έξοδα διαμονής και της VIP πρόσβασης.

Η νικήτρια πόλη θα λάβει επίσημα τον τίτλο της "Πρωτεύουσας του Metal" στο Tuska Festival του Ελσίνκι, που λαμβάνει χώρα από τις 29 Ιουνίου μέχρι και την 1η Ιουλίου.

Η διπλωματική ακόλουθος του Φινλανδικού Υπουργείου Εξωτερικών, Petra Theman, δήλωσε σχετικά:
"Τα metal συγκροτήματα είναι σπουδαίοι πρεσβευτές της Φινλανδίας. Γνωρίζουμε πολλά παραδείγματα ανθρώπων που γοητεύτηκαν με τη Φινλανδία ή έρχονται στη Φινλανδία για να σπουδάσουν εξαιτίας του ενδιαφέροντός τους για την metal μουσική."

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: