About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

LLOTH: Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει το επερχόμενο album

Οι Lloth έδωσαν στη δημοσιότητα τις τελικές λεπτομέρειες αναφορικά με το επερχόμενο full-length album τους με τίτλο "Αθάνατη", το οποίο είναι αφιερωμένο στην μνήμη της ιδρύτριας των Lloth και των Astarte, Μαρία ''Tristessa'' Κολοκούρη
LLOTH: Τον Αύγουστο θα κυκλοφορήσει το επερχόμενο album

Οι Lloth έδωσαν στη δημοσιότητα τις τελικές λεπτομέρειες αναφορικά με το επερχόμενο full-length album τους  με τίτλο "Αθάνατη",  το οποίο είναι αφιερωμένο στην μνήμη της ιδρύτριας  των  Lloth  και των  Astarte,  Μαρία ''Tristessa'' Κολοκούρη

Το ντεμπούτο άλμπουμ του ελληνικού συγκροτήματος, στο οποίο συμμετέχουν ως guests οι Σάκης Τόλης  (Rotting Christ), Ευθύμης Καραδήμας (The Slayerking, Nightfall) και την Ανδρονίκη Σκουλα (Chaostar), θα κυκλοφορήσει στις 10 Αυγούστου, ημέρα που η Tristessa πέρασε στην αιωνιότητα.

Οι Αθηναίοι death/black metallers υπέγραψαν με την ελληνική δισκογραφική Sleaszy Rider Records η οποία βρίσκεται στο χώρο της ελληνικής και διεθνής metal σκηνής για περισσότερο απο δεκαπέντε χρόνια.

Αναφορικά με τις προαναφερθείσες guest συμμετοχές, ο Σάκης Τόλης θα κάνει guest φωνητικά στο κομμάτι "Emptiness", ο Ευθύμης Καραδήμας θα συμμετέχει στο "In the Name of Love (Sacrifice)",  ενώ η Ανδρονίκη Σκουλα  στο κομμάτι "Tristessa".

Και για τα τρία αυτά κομμάτια αναμένεται να κυκλοφορήσουν video clips απο τις Macabre Films και Phillipos Chalatsis MacabroFilms.

Η μίξη και το mastering του "Αθάνατη" έλαβαν χώρα στα Tico Tico στούντιο στην Φινλανδία και το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες εκδόσεις όπως digipack, βινύλιο καθώς και ειδική Α5 έκδοση σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Φυσικά δε θα λείπουν και τα ανάλογα t-shirts.


"Αθάνατη" tracklist:

1.I (Dead Inside)
2.Archos
3.Pan
4.Born in Sin
5.In The Name of Love (Sacrifice)
6.Alles Black
7.Hell (is a place on Earth)
8.Emptiness
9.Tristessa
10.Athanati (Immortal)


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: