About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι Enterfire στο bbr

Οι Enterfire μιλούν στο bbr για την νέα τους δισκογραφική δουλειά, την πρόσφατη εμφάνισή τους με τους Bullet For My Valentine στη Ρουμανία αλλά και για τα άμεσα σχέδιά τους. Διαβάστε όλα όσα μας είπε το ελληνικό συγκρότημα με έδρα το Λονδίνο.
Οι Enterfire στο bbr

Οι Enterfire μιλούν στο bbr για την νέα τους δισκογραφική δουλειά, την πρόσφατη εμφάνισή τους με τους Bullet For My Valentine στη Ρουμανία αλλά και για τα άμεσα σχέδιά τους.
Διαβάστε όλα όσα μας είπε το ελληνικό συγκρότημα με έδρα το Λονδίνο.


Είστε οι ENTERFIRE, που έχετε έδρα την Αγγλία και συγκεκριμένα το Λονδίνο. ΄Ήταν δύσκολα τα πρώτα σας βήματα εκεί και πώς σας αγκάλιασε το κοινό;
Ξεκινήσαμε από το Λονδίνο και το κοινό μας αγκάλιασε από το πρώτο μας show.
Μετά από αυτό ξεκίνησαν τα τηλέφωνα για να μας κάνουν booking και γεμίσαμε shows για τον πρώτο χρόνο.

Αυτό που μας έμεινε ήταν και το πιο πρόσφατο με τους Bullet for my valentine, επειδή δεν περιμέναμε ότι το κοινό θα μας αγκαλιάσει και αυτό φάνηκε με το που ανεβήκαμε στο  stage… έγινε πραγματικά χαμός! Η ανταπόκριση από τον κόσμο ήταν το κάτι άλλο... κατευθείαν ξεκίνησε το mosh pit και οι φωνές από το κοινό έχουν μείνει ακόμα στο μυαλό μας! Κατάφεραν να μας δώσουν θάρρος και η βραδιά αυτή θα μείνει και έχει μείνει αξέχαστη για εμάς. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για το τόσο θερμό καλωσόρισμα. 

Ποιοι βρίσκονται πίσω από την μπάντα και ποιος ήταν εκείνος που έκανε την αρχή;
Ο Niki B ήταν αυτός που ξεκίνησε τους ENTERFIRE και είναι αυτός που κινεί τα νήματα της μπάντας και ως κυρίως composer δίνει το πνεύμα αλλά και το ήθος στο συγκρότημα μας. Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό team που δουλεύει πίσω από την μπάντα και τα πράγματα έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν προς το καλύτερο, πάρα πολύ γρήγορα.

Enterfire - Slave of time
Με συναυλίες κυρίως στο εξωτερικό και πολλά ταξίδια. Ποια ήταν εκείνη που σας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και πήρατε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό;
Η συναυλία στην Ρουμανία που κάναμε support στους αγαπημένους Bullet for my valentine ήταν η πιο ‘breath taking’ συναυλία μας, γιατί δεν περιμέναμε ότι θα ήταν τόσο ζεστή η ανταπόκριση του κοινού. Από το πρώτο κομμάτι που παίξαμε έγινε η αρένα αυτό που λέμε WAR ZONE! Επίσης μας περίμεναν για αυτόγραφα μετά την συναυλία και μέσα από αυτό πήραμε πολύ θετικά σχόλια για την εμφάνιση μας στο show.

Το πρώτο σας άλμπουμ ονομάζεται “Slave of time”. Τι περιλαμβάνει;
Το album αποτελείται από 9 κομμάτια και το booklet συμπεριλαμβάνει φωτογραφίες και όλους τους στίχους των τραγουδιών καθώς και credits.

Πρόσφατα κυκλοφορήσατε και το νέο σας βίντεο από το κομμάτι  “A thousand voices”, που περιλαμβάνεται στον δίσκο. Μιλήστε μας για αυτό. 
Το A thousand voices είναι από τα πιο δυνατά κομμάτια του δίσκου και πήρε την 7η θέση στη σειρά του δίσκου.ο λόγος που είναι κοντά στο τέλος είναι έτσι ώστε να δώσει την τελική δύναμη και να κλείσει το album σαν να γυρνάει από την αρχή.
.
Ποιοι βοήθησαν για στο αποτέλεσμα αυτό;
Το album γράφτηκε στο studio του Niki B στο Λονδίνο, όπως μίξη και mastering έγινε στην Καβάλα στο NEMESIS STUDIOS, με την βοήθεια του Τάσου Καραπαπάζογλου, που είναι καλός φίλος του Niki B. Επίσης το album βγήκε στον κόσμο ως self released επειδή δεν έχουμε βρει ακόμα την δισκογραφική εταιρία που μας αρμόζει. 

Πέρα από το βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε, τι άλλο να περιμένουμε από εσάς;
Ετοιμάζουμε ένα ακόμα video clip, κάτι που θα κυκλοφορήσει μετά το καλοκαίρι. Το σκεπτικό ήταν τα 3 πρώτα, να έχουν την έννοια της τριλογίας και να ενώνονται κάπως. Αν δείτε τα δυο πρώτα, θα παρατηρήσετε πως έχουν κάτι κοινό. Αυτό θα το αφήσουμε στους ακροατές όμως να το διαπιστώσουν.  
Επίσης περιμένουμε πολλές μεγάλες συναυλίες σαν αυτήν με τους Bullet, όπως και ένα EUROPEAN & UK tour, που ετοιμάζουμε. Πιθανόν να ξεκινήσει τον Οκτώβρη. Τέλος το δεύτερο album μας θα είναι έτοιμο για το Πάσχα του 2020.

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: