About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

NIGHTSTALKER, Ghostdance The Band, Speed Alarm: live στην Άρτα



O μορφωτικός σύλλογος Κομμένου παρουσιάζει

NIGHTSTALKER Live @ Warehouse ( Αποθήκη Κομμένου Άρτας )
Μαζί τους οι Ghostdance The Band & οι Speed Alarm

Η συναυλία θα διεξαχθεί στο χώρο της αποθήκης του Κομμένου Άρτας. Η έναρξη θα είναι αυστηρά στις 8 μ.μ. και για την μεταφορά σας στο χώρο όπως και για την επιστροφή σας θα υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ ΩΡΑ 7 μ.μ.


Supported By:
Old Post Cafe
LA Connection Rock Bar
ΑΛΦΑ Ζύθος
Rails Of Music
Rockinathens.gr
Meltdown Rock Show
ΝISISTA Ξενώνας Ροδαυγής
Παρατηρητής Εφημερίδα
L & T Cube
Home Cinema


Nightstalker

Από τη μια η γνήσια rock ‘n roll στάση τους και από την άλλη η συνεχής παρουσία τους επί σκηνής, με δεκάδες live τα τελευταία χρόνια, τους έχουν χαρίσει μια φήμη που λίγα άλλα γκρουπ απολαμβάνουν στην Ελλάδα. Μαζί με το σεβασμό των απανταχού φίλων του stoner rock και του rock γενικότερα.

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 έδωσαν το στίγμα τους, και με την κυκλοφορία του πρώτου album ‘SideFx’ (Hitch Hyke) έκαναν μεγάλη αίσθηση στην rock σκηνή. Η μεγάλη καταξίωση ήρθε με το δεύτερο album ‘Use’ (FM Records), η οποία τίναξε στα ύψη την δημοτικότητα της μπάντας. Το 2000 η μπάντα κυκλοφόρησε το “The Ritual”, το τρίτο κατά σειρά και πλέον σκοτεινό ψυχεδελικό άλμπουμ που έχουν ποτέ συνθέσει. Λίγα χρόνια μετά, το 2004, ακολούθησε το πετυχημένο άλμπουμ ‘Just a Burn’ (Mad Prophet/Nasoni), το οποίο τους χάρισε την αναγνώριση και πολύ περισσότερους fan. Το 5ο άλμπουμ τους, με τίτλο “Superfreak”, κυκλοφόρησε το 2009 από την αμερικάνικη ‘cult’ εταιρία Meteorcity.

Η ωμή απλότητά τους, η δύναμη των riffs και οι ψυχεδελικές τους κορυφώσεις είναι τα στοιχεία που τους κράτησαν στις επάλξεις της heavy rock μουσικής για 20 περίπου χρόνια.
Το καλοκαίρι του 2012 αναμένεται η καινούρια κυκλοφορία της μπάντας, με τίτλο ‘Dead Rock Commandos’, που θα κυκλοφορήσει από το αμερικάνικο label ‘Small Stone’.

Line Up:
Argy: Vocals
Andreas Lagios: Bass
Tolis Motsios: Guitars
Dinos Roulos: Drums

WEB SITES:
OFFICIAL: www.nightstalkerband.com
MY SPACE: www.myspace.com/nightstalkermusic


Ghostdance The Band

Οι Ghostdance the band είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε από την αγάπη των μελών του για την Hard Rock μουσική. Αν και είμαστε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ενεργοί, ενωθήκαμε και ξεκινήσαμε πρόβες μόλις στα τέλη του 2011, η εμπειρία του καθενός ξεχωριστά σε πολύ δυνατές μπάντες μας δίνει την ώθηση να ελπίζουμε πώς έχουμε να δώσουμε πολλά.
Ήδη η πρώτη μας δουλειά είναι έτοιμη και έξι ολοκαίνουργια τραγούδια πήραν τον δρόμο τους, ενώ πολλά κομμάτια ετοιμάζονται. Επίσης από τα πρώτα κιόλας live και από τις αντιδράσεις του κόσμου, βλέπουμε ότι η σκληρή μουσική αλλά και ο τρόπος που την «μεταχειριζόμαστε», είναι φρέσκια ζωντανή και επίκαιρη όσο ποτέ.

Σε αυτήν εδώ την σελίδα θα μπορείτε να βλέπετε τα νέα μας, αλλά και να επικοινωνείτε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε, πράγμα που σας παρακαλούμε να το κάνετε. Άλλωστε μια μπάντα χωρίς «αυτιά» δεν έχει λόγο ύπαρξης. Θέλουμε πολύ να σας ακούσουμε να σας γνωρίσουμε και να χρησιμοποιήσουμε την γνώμη σας, για να γίνουμε καλύτεροι.

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να αγαπήσετε αυτή την μπάντα, να αγκαλιάσετε την προσπάθεια της και να έχουμε μαζί ένα όμορφο ταξίδι!!!!


Line Up:
Γιάννης Σιδεράκης: φωνή
Στάθης Κρίκας: κιθάρα
Μάκης Φελέκης: κιθάρα
Γιώργος Χαρίτος: μπάσο
Λεωνίδας Αθανασίου: τύμπανα

Web Sites http://www.facebook.com/GHOSTDANCE.TheBand


Speed Alarm

Οι Speed Alarm είναι μια instrumental metal μαθητική μπάντα από την Άρτα.Ξεκίνησε το 2010 από τον Γιώργο Κατσάνο , τον Γιάννη Μήτσιο , τον Τάσο Βαρούχο και τον Γιώργο Μαυρίκη.Έχοντας κάνει πολλές live εμφανίσεις αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή στο schoolwave festival 2012 όπου έπαιξαν επιτυχώς .Πλέον είναι τρία μέλη στην μπάντα και έχουν ήδη εμφανίστει σε δύο συναυλίες στο schoolwave on tour 2013 ,όπου έπαιξαν στην Πάτρα και στα Γιάννενα.Αν και μικροί είναι πολύ ταλαντούχοι,συνεχίζουν δυναμικά και είναι έτοιμοι για πολλές live εμφανίσεις.
Τέλος,τον τελευταίο καιρό ετοιμάζουν το πρώτο τους album.


Line Up:
Γιάννης Μήτσιος ( electric guitar )
Τάσος Βαρούχος (bass guitar )
Γιωργος Κατσάνος (drums)


Websites
https://www.facebook.com/pages/Speed-Alarm/556268827718787?ref=ts&fref=ts
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: