About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Ταινία για τον Philip Lynott

Ο έξι φορές υποψήφιος για Όσκαρ Jim Sheridan μαζί με τον σκηνοθέτη ταινιών ντοκιμαντέρ Colm Quinn, θα μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του τραγουδιστή των ιστορικών Thin Lizzy, Philip Lynott στην νέα τους ταινία με τίτλο "The Rocker: The Life and Music of Phil Lynott".
Ταινία για τον Philip Lynott


Ο έξι φορές υποψήφιος για Όσκαρ Jim Sheridan μαζί με τον σκηνοθέτη ταινιών ντοκιμαντέρ Colm Quinn, θα μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του τραγουδιστή των ιστορικών Thin Lizzy, Philip Lynott στην νέα τους ταινία με τίτλο "The Rocker: The Life and Music of Phil Lynott".

Την παραγωγή της ταινίας υπογράφει η Marcie Films, η οποία αναζητά νέους ηθοποιούς/μουσικούς/τραγουδιστές ηλικίας απο 18 εως 35 που θα μπορούσαν να ενσαρκώσουν τον ρόλο του θρυλικού Ιρλανδού μουσικού.

Η ταινία έχει ως στόχο να συλλάβει την μοναδική ενέργεια και το χάρισμα του Lynott μέσω της καριέρας του ως frontman των Thin Lizzy και η Marcie Films προσκαλεί όποιον αισθάνεται ότι μπορεί να ενσωματώσει αυτόν τον θρύλο του ροκ να παρευρεθεί στις οντισιόν που θα πραγματοποιηθούν.

Ο παραγωγός της Marcie, Alan Maher, δήλωσε:
"Είτε τραγουδάς, είτε παίζεις μπάσο, ή αν έχεις πάθος για την ποίηση και το rock n’ roll, θα μπορούσες να γίνεις ο δικός μας Phil Lynott. Ο επιτυχημένος Rocker θα δουλέψει με επαγγελματίες σύμβουλους καθώς και με εκείνους που είχαν επηρεάσει και συνεργαστεί με τον Phil."

Αν και συμπληρώθηκαν 31 χρόνια απο τον θάνατο του Philip Lynott, ο σπουδαίος μουσικός εξακολουθεί να ζει μέσω των τραγουδιών που μας άφησε.


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: