About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BARBARA BLACK: "Love, Death and Flies"

Από την Ισπανία μας έρχονται οι Barbara Black, που είναι ουσιαστικά το προσωπικό σχήμα της εν λόγω καλλιτέχνιδας.
BARBARA BLACK: "Love, Death and Flies"

Από την Ισπανία μας έρχονται οι Barbara Black, που είναι ουσιαστικά το προσωπικό σχήμα της εν λόγω καλλιτέχνιδας.

Μόλις κυκλοφόρησαν το άλμπουμ «Love, Death & Flies» από τη σημαντική ισπανική εταιρεία Rock Estatal Records και η Barbara δείχνει να είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια όμορφη τραγουδίστρια.

Έχοντας πολλές περγαμηνές και διακρίσεις στην Ισπανία και κυκλοφορίες που προκάλεσαν ενδιαφέρον κατατάσσοντάς την σαν την κορυφαία rock κυρία της χώρας, αποδεικνύει περίτρανα με το φωνητικό της ταλέντο και την προσωπικότητα της ότι αξίζει και με το παραπάνω τις διακρίσεις και τους τίτλους.

Με το εναρκτήριο «Damnified», συνεπικουρούμενη από μια σφιχτοδεμένη μπάντα που αποτελείται από άρτιους μουσικούς σε πιάνει από το λαιμό με τη φωνή της που ελίσσεται στα στυλ με άνεση χαμαιλέοντα. Θυμίζοντας ηχητικά στα heavy της σημεία σαν ένα τέκνο του μεγάλου Axl Rose μαζί με την Marta Gabriel των Crystal Viper, δε διστάζει να το γυρίσει και σε οπερετικά φωνητικά ή ακόμα και να γρυλίζει και να κραυγάζει σε κάποια περάσματα. Έχει απίστευτες δυναμικές και τεχνική στη φωνή και απόδειξη όλου της του ταλέντου μπορούμε να ακούσουμε στο «No Bullets», όπου έχει τη συνδρομή και ανδρικών φωνητικών.

Τα δύο αυτά κομμάτια μαζί με «Τiger Tamer», αλλά και το «Twister Girl» αποτελούν τις κορυφαίες στιγμές ενός άλμπουμ γεμάτου με ευχάριστα κομμάτια σε ύφος hard rock και metal με έντονες αμερικάνικες επιρροές που αγγίζουν το southern.

Η παραγωγή του άλμπουμ είναι επίσης άρτια τονίζοντας την μουσική και εκτελεστική αξία των μελών της μπάντας, χωρίς να χρησιμοποιούνται τεχνικές υπερβολές.

Οι Barbara Black έχουν όλα τα εχέγγυα να αρχίσουν να βγαίνουν σιγά σιγά από τη χώρα τους. Έχουν ήδη αρχίσει να περιοδεύουν δειλά δειλά σε χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία και φαίνονται έτοιμοι σύντομα να βρεθούν σε μεγάλες σκηνές. Το νέο τους άλμπουμ αξίζει με το παραπάνω να τους φέρει σε αυτή τη θέση!




'Αφροδίτη Κ.' for bbr

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: