About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ στο bbr

Οι Τερματικός Σταθμός με αφορμή την συμμετοχή τους στα MMR Gigs απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr στις μπάντες που συμμετέχουν. Διαβάστε όλα όσα μας είπαν!
Οι ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ στο bbr

Οι Τερματικός Σταθμός με αφορμή την συμμετοχή τους στα MMR Gigs απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr στις μπάντες που συμμετέχουν.

Διαβάστε όλα όσα μας είπαν!




Τερματικός Σταθμός
Πείτε μας δυο λόγια για το συγκρότημα. Πως δημιουργήθηκε και πως προέκυψε το όνομα; 
Το πάθος για τη μουσική ένωσε 4 άτομα από διάφορα μέρη της Αθήνας- το Νίκο (φωνή - πλήκτρα), το Δημήτρη (µπάσο), τον Χρήστο (φωνή-κιθάρα) και το Μάριο (τύµπανα),  οι οποίοι στο  παρελθόν  είχαν  επενδύσει  στη  δηµιουργία  διαφόρων  σχηµάτων,  τα  οποία  όµως  οδήγησαν  σε αδιέξοδο.  Έτσι  το  Σεπτέµβριο  του  2014, αποφασίζουν να κάνουν µια προσπάθεια δηµιουργίας ενός ελληνικού εναλλακτικού ροκ συγκροτήµατος και κάπως έτσι προέκυψε ο ‘Τερματικός Σταθμός’.  Τον  Νοέμβριο  του 2015 προστίθεται ένας νέος επιβάτης, ο  Αντώνης  Σπαθάρος(κιθάρα). 


Ποια είναι η τρέχουσα σύνθεση της μπάντας; 
Νίκος  Περράκης  (φωνή-πλήκτρα)
Χρήστος  Σαρηγιαννίδης (φωνή-κιθάρα)
Αντώνης  Σπαθάρος (κιθάρα)
Δηµήτρης Κότσικος (µπάσο)
Μάριος Βάρελης (τύµπανα - κρουστά)


Πως θα περιγράφατε την μουσική σας, σε τι αναφέρονται οι στίχοι σας και ποιες είναι οι επιρροές σας; 
Η μπάντα κινείται στα πλαίσια του Ελληνικού Ροκ. Ωστόσο, το κάθε μέλος της έχει διαφορετικά ακούσματα και επιρροές, πράγμα το οποίο δίνει ένα πολυδιάστατο χαρακτήρα στη μουσική και σύνθεση της μπάντας. 

Ποια είναι η δισκογραφία του συγκροτήματος μέχρι στιγμής;  
Μέχρι στιγμής η μπάντα έχει ηχογραφήσει επίσημα το πρώτο της κομμάτι, λόγω μεγάλης χρονικής καθυστέρησης εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η μπάντα επανέρχεται πλέον δυναμικά στο προσκήνιο με δυνατότερες live εμφανίσεις και νέα κομμάτια. 

Τερματικός Σταθμός
Αυτό τον καιρό σε τι φάση βρίσκεστε; 
Αυτόν τον καιρό δουλεύουμε μερικές διασκευές προσαρμοσμένες στο ύφος της μπάντας, και παράλληλα είμαστε σε διαδικασία σύνθεσης δικών μας κομματιών. 

Είστε ένα απο τα 12 συγκροτήματα που συμμετέχουν στο MMR Gigs  που λαμβάνει χώρα στο The Crow Club. Πως βλέπετε το όλο εγχείρημα στο οποίο οι μπάντες που λαμβάνουν μέρος είναι ταυτόχρονα παίκτες και συνδιοργανωτές;
Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είναι ένα σπάνιο φαινόμενο στην παρούσα Ελληνική Σκηνή, και ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τη διοργάνωση και παράλληλα τις άλλες underground μπάντες να “ξεπεταχτούν” προς τα έξω και να αποκτήσουν περισσότερο κοινό, μιας και η προώθηση της μουσικής που γίνεται μέσω των media , συνηθίζει να στρέφει τους Έλληνες σε λιγότερο ποιοτικά ακούσματα - για το πούμε πιο ευγενικά :) . 

Ποια ημέρα εμφανίζεστε και ποια άλλα συγκροτήματα συμπληρώνουν το lineup της βραδιάς; 
Η μπάντα μας εμφανίζεται στις 26 Μαΐου μαζί με τους Αmantes Amentes, Countown και Ganzi Gun

Τερματικός Σταθμός
Τι να περιμένει ο κόσμος που θα παραβρεθεί στο event απο εσάς και ποιο μήνυμα θα του στέλνατε; 
Να περιμένει ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να διασκεδάσει, να τραγουδήσει και να χορέψει ακόμα. 

Ευχαριστούμε πολύ. Ο επίλογος δικός σας. 
Περιμένουμε πως και πως να εμφανιστούμε επί σκηνής. Και πάλι συγχαρητήρια για αυτό το εγχείρημα και ευχαριστούμε για την πρόσκληση στη διοργάνωση! 






Find Τερματικός Σταθμός below


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: