About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι GANZI GUN στο bbr

Οι Ganzi Gun με αφορμή την συμμετοχή τους στα MMR Gigs απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr στις μπάντες που συμμετέχουν. Διαβάστε όλα όσα μας είπαν!
Οι GANZI GUN στο bbr

Οι Ganzi Gun με αφορμή την συμμετοχή τους στα MMR Gigs απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr στις μπάντες που συμμετέχουν.

Διαβάστε όλα όσα μας είπαν!



Πείτε μας δυο λόγια για το συγκρότημα. Πως δημιουργήθηκε και πως προέκυψε το όνομα; 
Ξεκινήσαμε σαν συγκρότημα διασκευών όμως με τον καιρό αρχίσαμε να γράφουμε τα δικά μας τραγούδια. Ο σκοπός ήταν για αρχή να παίζουμε για αρχή μουσική και στην πορεία είδαμε ότι μπορούμε να γράψουμε και να χτίσουμε το δικό μας ύφος. Το όνομα προήλθε από την Ασσυριακή λέξη, την gan-zi-gun-nu που σημαίνει το φάρμακο της χαράς. Αφού λοιπόν την αναδιαμορφώσαμε λίγο καταλήξαμε στο Ganzi Gun

Ποια είναι η τρέχουσα σύνθεση της μπάντας; 
Το συγκρότημα ξεκίνησε το 2011 από τον Μανώλη Μαθιουδάκη (μπάσο) και τον Διονύση Μπουραζάνη (κιθάρα) . Μετά από διάφορες αλλαγές στο line up ήρθε το 2012 ο Θανάσης Δαδακαρίδης (κιθάρα) το 2013 ο Χρήστος Φακίολας (τραγούδι) το καλοκαίρι του 2016 μπήκε και ο Γιώργος Τζερεφός (drums). 

Πως θα περιγράφατε την μουσική σας, σε τι αναφέρονται οι στίχοι σας και ποιες είναι οι επιρροές σας; 
Παίζουμε μοντέρνο hard heavy rock, οι στοίχοι έχουν ποικιλόμορφο χαρακτήρα, από το τρίπτυχο μέχρι και κοινωνικά θέματα και προέρχονται από τα βιώματα και των 5 μας. Οι επιρροές μας βασίζονται στον μοντέρνο hard rock και metal ήχο. 

Ποια είναι η δισκογραφία του συγκροτήματος μέχρι στιγμής; 
 Το 2015 κυκλοφορήσαμε τον πρώτο μας δίσκο το Welcome To The Show από την Rock of Angels Records και το 2016 κυκλοφόρησε και το cover μας στο Lonely Boy των The Black Keys μέσω του Distrokid. 

Αυτό τον καιρό σε τι φάση βρίσκεστε; 
Αυτόν τον καιρό είμαστε σε φάση preproduction για τον επόμενο δίσκο μας που δουλεύουμε πυρετωδώς αλλά και οργανώνουμε τις live εμφανίσεις μας, promo κλπ. 

Είστε ένα απο τα 12 συγκροτήματα που συμμετέχουν στο MMR Gigs  που λαμβάνει χώρα στο The Crow Club. Πως βλέπετε το όλο εγχείρημα στο οποίο οι μπάντες που λαμβάνουν μέρος είναι ταυτόχρονα παίκτες και συνδιοργανωτές;
Όντας από την αρχή με την MMR συμμετέχοντας με τον ίδιο τρόπο και σε προηγούμενα venues, είναι πάντα μεγάλη χαρά να έχουμε τέτοιου είδους συνεργασία. Το εγχείρημα ξεκίνησε από έναν καφέ και όσο πάει μεγαλώνει και επεκτείνεται συνεχώς. Κάθε συμμετοχή έχει να δώσει καινούργια και ποιοτικότερα πράγματα στο όλο εγχείρημα και είναι τιμή μας που μπορούμε να συνδράμουμε.  

Ποια ημέρα εμφανίζεστε και ποια άλλα συγκροτήματα συμπληρώνουν το lineup της βραδιάς; 
Εμείς εμφανιζόμαστε στις 26 Μαΐου μαζί με τους Amantes Amentes, Countown και τους Τερματικός Σταθμός

Τι να περιμένει ο κόσμος που θα παραβρεθεί στο event απο εσάς και ποιο μήνυμα θα του στέλνατε; 
Ο κόσμος να περιμένει μια δυνατή βραδιά με πολύ δυνατή μουσική και χορό! Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι… Welcome to our show! :D 

Ευχαριστούμε πολύ. Ο επίλογος δικός σας. 
Εμείς ευχαριστούμε! Χαιρόμαστε πάντα να συνομιλούμε μαζί σας! Σαν επίλογο το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι να χαμογελάτε, να είστε δημιουργικοί και να ακούτε τη μουσικές που να μιλάει στον εαυτό σας! Keep rocking τα λέμε στα MMR Gigs! 



Find Ganzi Gun below:


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: