About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

THE EXPLOITED: Ο Wattie Buchan νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Βέλγιο ο τραγουδιστής των The Exploited, Wattie Buchan, ύστερα απο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Το επεισόδιο ήταν πολύ σοβαρό αλλά ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να του σώσουν την ζωή.
THE EXPLOITED: Ο Wattie Buchan νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Βέλγιο ο τραγουδιστής των The Exploited, Wattie Buchan, ύστερα απο  καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Το επεισόδιο ήταν πολύ σοβαρό αλλά ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να του σώσουν την ζωή.

Πριν απο τρία χρόνια ο Wattie Buchan υπέστη ξανά έμφραγμα κατα την διάρκεια της εμφάνισης των Βρετανών punk rockers στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, όπου κατάφερε να αναρρώσει μετά απο επέμβαση. Ευχόμαστε να συμβεί και πάλι το ίδιο.

Στην ανακοίνωσή τους οι The Exploited δήλωσαν:
"Σας ενημερώνουμε απλά οτι ο Wattie εισηχθεί χθες σε νοσοκομείο του Βελγίου. Υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και ήταν σχεδόν νεκρός. Τον είδα σήμερα και θέλει να ευχαριστήσει τους γιατρούς που του έδωσαν τη ζωή. Θέλει επίσης να ευχαριστήσει όλους τους οπαδούς του χθεσινοβραδινού live που εμφανίστηκαν για να στηρίξουν τον ίδιο και το συγκρότημα. Ο Wattie θα ήθελε να συνεχίσουμε  τις περιοδείες. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε το σετ μας με guest τραγουδιστές. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την στήριξή σας σε εμάς και τον Wattie. Ξέρω οτι σημαίνει πολλά για εκείνον. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση."


Το περιστατικό συνέβη ύστερα απο εμφάνιση των Exploited στο Βέλγιο στην περιοδεία τους μαζί με τους Casualties και Code Red.  Η περιοδεία θα συνεχιστεί και στα φωνητικά θα είναι μέλη των Exploited και των Casualties.


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: