About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι PERFECT DENIAL στο bbr

Οι Perfect Denial με αφορμή την συμμετοχή τους στα MMR Gigs απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr στις μπάντες που συμμετέχουν. Διαβάστε όλα όσα μας είπε το Αθηναϊκό συγκρότημα!
Οι PERFECT DENIAL στο bbr

Οι Perfect Denial με αφορμή την συμμετοχή τους στα MMR Gigs απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr στις μπάντες που συμμετέχουν.

Διαβάστε όλα όσα μας είπε το Αθηναϊκό συγκρότημα!


Πείτε μας δυο λόγια για το συγκρότημα. Πως δημιουργήθηκε και πως προέκυψε το όνομα; 
Οι Perfect Denial είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2016 με κύριο σκοπό να παίξουμε τη μουσική που αγαπάμε για εμάς και για τον κόσμο που θα μας ακούσει. Η μουσική στις μέρες μας χάνει την πραγματική της αξία και είναι σημαντικό να την κρατήσουμε ζωντανή! Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς! Είμαστε μία πολύ αγαπημένη παρέα και από τη στιγμή που ασχολούμαστε και όλοι με τη μουσική.. έδεσε το γλυκό. 

Όσο για το όνομα, αυτό που θέλουμε να δείξουμε είναι η άρνηση απέναντι σε ό,τι κόβει τα φτερά των ανθρώπων στις μέρες μας, σε ό,τι τους καταστρέφει τα όνειρα και σε ό,τι τους καταστρέφει τη ζωή γενικότερα. Θα μπορούσαμε να πούμε επίσης ότι θέλουμε να τους δώσουμε και μία ελπίδα (όχι μόνο στον κόσμο αλλά και σε εμάς τους ίδιους) ότι τα πράγματα μπορεί και να αλλάξουν κάποια στιγμή και η μουσική στην συγκεκριμένη περίπτωση βοηθάει αρκετά!  


Πως θα περιγράφατε την μουσική σας, σε τι αναφέρονται οι στίχοι σας και ποιες είναι οι επιρροές σας; 
Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουμε δικά μας κομμάτια αλλά είναι κάτι που έχουμε σκοπό να κάνουμε στο κοντινό μέλλον. Γενικότερα παίζουμε τα πάντα! Η μουσική που μας αρέσει αποτελεί και το playlist μας. Παίζουμε rock, pop, funk και διάφορα άλλα, οτιδήποτε γεμίζει την ψυχή μας. 

Ποια είναι η δισκογραφία του συγκροτήματος μέχρι στιγμής;  
Όπως ήδη αναφέραμε δυστυχώς δεν έχουμε δικά μας κομμάτια οπότε ούτε και δισκογραφία μέχρι στιγμής… 

Αυτό τον καιρό σε τι φάση βρίσκεστε; 
Στην καλύτερη!!! Ξεκινήσαμε τα live, έχει δέσει ο ήχος μας και συνεχίζουμε δυναμικά με σκοπό να προχωρήσουμε κι άλλο αυτό που χτίζουμε δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό!

Είστε ένα απο τα 12 συγκροτήματα που συμμετέχουν στο MMR Gigs  που λαμβάνει χώρα στο The Crow Club, 31 Μαρτίου, 28 Απριλίου και 26 Μαΐου. Πως βλέπετε το όλο εγχείρημα στο οποίο οι μπάντες που λαμβάνουν μέρος είναι ταυτόχρονα παίκτες και συνδιοργανωτές; 
Είναι πολύ σημαντικό και πολύ όμορφο να βρίσκει κανείς άτομα με κοινή την αγάπη για τη μουσική και πόσο μάλιστα να συνεργάζεται μαζί τους! Η συμμετοχή μας στο MMR Gigs μας έχει χαροποιήσει πάρα πολύ και είναι ένα βήμα μπροστά για την μπάντα μας. Γνωρίζουμε κόσμο, βοηθάμε ο ένας τον άλλον και μοιραζόμαστε τη σκηνή με άτομα που έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια αγάπη για τη μουσική. Το ότι είμαστε ταυτοχρόνως παίκτες και συνδιοργανωτές είναι αυτό που κάνει όλο το project ξεχωριστό διότι δεν κάνουμε απλώς ένα performance αλλά ξέρουμε ότι όλοι μας έχουμε βοηθήσει για να χτιστεί όλο αυτό το event. 

Ποια ημέρα εμφανίζεστε και ποια άλλα συγκροτήματα συμπληρώνουν το lineup της βραδιάς; 
Παίζουμε την Παρασκευή 28 Απριλίου μαζί μς τους Deejay Nic The Band, Smolderhaze και Wash of Sounds

Τι να περιμένει ο κόσμος που θα παραβρεθεί στο event απο εσάς και ποιο μήνυμα θα του στέλνατε; 
Θα είναι μία πολύ ωραία βραδιά γεμάτη μουσική και καλή παρέα σε έναν εξαίρετο χώρο που θα επικρατεί ένα πολύ όμορφο κλίμα. Τι μήνυμα θα στέλναμε στον κόσμο;;;;; ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ! 

Ευχαριστούμε πολύ. Ο επίλογος δικός σας. 
Εάν αγαπάτε τη μουσική και σας αρέσει να περνάτε καλά ελάτε όλοι στις 31 Μαρτίου, στις 28 Απριλίου και στις 26 Μαΐου στο Crow Club! Η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική για εμάς!   



Find Perfect Denial below



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: