About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ΟΙ DEEJAY NIC THE BAND στο bbr

Οι Deejay Nic The Band με αφορμή την συμμετοχή τους στα MMR Gigs απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr στις μπάντες που συμμετέχουν. Διαβάστε όλα όσα μας είπε το Αθηναϊκό Rockstep συγκρότημα
ΟΙ DEEJAY NIC THE BAND στο bbr

Οι Deejay Nic The Band με αφορμή την συμμετοχή τους στα MMR Gigs απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr στις μπάντες που συμμετέχουν.

Διαβάστε όλα όσα μας είπε το Αθηναϊκό Rockstep συγκρότημα



Πείτε μας δυο λόγια για το συγκρότημα. Πως δημιουργήθηκε και πως προέκυψε το όνομα;  
Οι DEEJAY NIC THE BAND, συνδυάζουμε ηλεκτρονικά στοιχεία της Pop, Dance και Dubstep με τον αναλογικό Rock ήχο του live συγκροτήματος. 

Ουσιαστικά δηλ παρουσιάζουμε ένα Dj set με όλη την ενέργεια της live μπάντας, ενώ πρωτοτυπία αποτελεί η τοποθέτηση του diskjockey ως αποκλειστικού leader επί σκηνής. 

Όλα τα όργανα συνεργάζονται και συντονίζονται πάνω στις μελωδίες και στα φωνητικά που προέρχονται από τα samples του dj μας. 

Η ιστορία πάει πίσω στο 2012 όταν ο Deejay Nic συνεργαζόταν με τη rock μπάντα Schooldrivers με τους οποίους έχει κάνει 3 bootleg remix και 2 official remix σε αυτό το στύλ και ήχο. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε η ιδέα και ολοκληρώθηκε πριν 2 χρόνια με τη δημιουργια του Deejay Nic The Band και με καινούρια μέλη. Το συγκρότημα με τη σημερινή του μορφή και ονομασία ξεκίνησε την Άνοιξη του 2015. Το όνομα Deejay Nic The Band (παρότι δύσκολο) είναι περιγραφικό και δείχνει αυτό ακριβώς που είμαστε. 


Deejay Nic The Band
Ποια είναι η τρέχουσα σύνθεση της μπάντας;
Σήμερα οι Deejay Nic The Band είναι:  
Νικόλας Καπράλος (dj samples / mic) 
Ανδρέας Αναστόπουλος (bass)  
Παναγιώτης Βλάχος (drums) 
Ιωάννης Πατακάκης (guitar) 
Νίκος Μέρμηγκας (sound engineer) 
και σε επιλεγμένα live ο Θάνος Λυμπερόπουλος (keys) 


Πως θα περιγράφατε την μουσική σας, σε τι αναφέρονται οι στίχοι σας και ποιες είναι οι επιρροές σας;   
Η μουσική μας είναι πάντρεμα πολλών ήχων της Dance, Dubstep, Pop  με τη Rock/Metal σκηνή ...αρκετά σκληρή αλλά πάντα  σε σχετικά εμπορικό μονοπάτι.  Εμείς το αποτέλεσμα με μια λέξη το αποκαλούμε Rockstep.  

Οι στίχοι στα δυο πρώτα δικά μας κομμάτια έχουν σαν κεντρικό θέμα τον εφηβικό έρωτα, στα καλύτερα του και στα χειρότερα του. Το Under The Sky, σε στίχους Jacob Gale, είναι η θετική πλευρά και το This Is Not A Game (Heartbreak), σε στίχους Deejay Nic & Κωνσταντίνου Τουρλή, είναι η αρνητική πλευρά.  


Ποια είναι η δισκογραφία του συγκροτήματος μέχρι στιγμής; Τώρα πρόσφατα στις 26 Μαρτίου 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο μας single το οποίο αποτελείται από δύο δικά μας τραγούδια. Όπως προείπαμε οι τίτλοι είναι:  Under The Sky This Is Not A Game (Heartbreak). Υπάρχουν  βέβαια και 3 παλαιότερες επίσημες κυκλοφορίες σε remix και  πολλά ανεπίσημα επίσης! 


Deejay Nic The Band
Αυτό τον καιρό σε τι φάση βρίσκεστε;  
Πάντα ετοιμάζουμε κάτι καινούριο.  Παίζει να μην ησυχάζουμε ποτέ δηλαδή! Τώρα σίγουρα θα ασχοληθούμε με τη δημιουργία του πρώτου μας videoclip...το οποίο λογικά θα βγει  Μάιο - Ιούνιο περίπου και με μερικές ιδιαίτερες εμφανίσεις .  Παραπάνω δε κάνει να πω ακόμα, μη σας τάξω! 


Είστε ένα απο τα 12 συγκροτήματα που συμμετέχουν στο MMR Gigs  που λαμβάνει χώρα στο The Crow Club, 31 Μαρτίου, 28 Απριλίου και 26 Μαΐου. Πως βλέπετε το όλο εγχείρημα στο οποίο οι μπάντες που λαμβάνουν μέρος είναι ταυτόχρονα παίκτες και συνδιοργανωτές;  
Είμαστε από τους πρώτους στην MMR (ειδικά ο Nic δηλαδή που ασχολείται απ΄τη πρώτη στιγμή) και μπορούμε να σας πούμε πως είναι ότι πιο αγνό υπάρχει αυτή τη περίοδο εκεί έξω. Ξεκινώντας λοιπόν πάντα με βάση αυτό...sky is the limit για το που μπορεί να φτάσει και εξαρτάται μόνο από τις ίδιες τις μπάντες...εμάς δηλαδή. 

Ποια ημέρα εμφανίζεστε και ποια άλλα συγκροτήματα συμπληρώνουν το lineup της βραδιάς;  
Παίζουμε στο 2ο MMR gig που θα γίνει τη Παρασκευή 28 Απριλίου στο The Crow Club μαζί με τους Perfect Denial, Smolderhaze και Wash of Sounds
 
Τι να περιμένει ο κόσμος που θα παραβρεθεί στο event απο εσάς και ποιο μύνημα θα του στέλνατε;  
Να περιμένει ότι στα 5 πρώτα λεπτά πάνω στο stage θα στάζουμε από ιδρώτα.  Αυτό είναι δεδομένο! 

Ευχαριστούμε πολύ. Ο επίλογος δικός σας.  
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνέντευξη και ... support your local artists before they become world class! 

Deejay Nic The Band



Find Deejay Nic The Band below


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: