About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

QUEEN: Κυκλοφορούν τη δική τους Monopoly

Την δική τους έκδοση στο κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly θα κυκλοφορήσουν τον Μάιο οι Queen. Ακολουθεί το σύντομο μήνυμα του κιθαρίστα της θρυλικής μπάντας, Brian May:
QUEEN: Κυκλοφορούν τη δική τους Monopoly

Την δική τους έκδοση στο κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly θα κυκλοφορήσουν τον Μάιο οι Queen. Ακολουθεί το σύντομο μήνυμα του κιθαρίστα της θρυλικής μπάντας, Brian May:

"Ναι! Είναι αλήθεια!!! Εδώ και ένα χρόνο δημιουργούσαμε κρυφά την Monopoly των Queen. Θα βρίσκεται στο κατάστημα της γειτονιάς σας μέσα στον Μάιο. Είμαι ενθουσιασμένος -ήταν φοβερό να δουλεύουμε πάνω σε αυτό  - ήταν σαν να δημιουργούσαμε άλμπουμ! Ελπίζουμε να την αγαπήσετε!!! Διαλέξτε τα όπλα σας!!!"

Μέσω του παιχνιδιού οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην συναυλική ιστορία του συγκροτήματος, απο το πρώτο τους live στο Imperial College το 1970 μέχρι την τελευταία τους εμφάνιση μαζί με τον Freddie Mercury στο Knebworth Park το 1986 , και να αγοράσουν διάφορους συναυλιακούς χώρους και singles, γυρνώντας τον κόσμο με τις κάρτες "A Kind of Magic" και "In the Lap of the Gods".



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: