About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ΟΙ HEAVENBLACK στο bbr

Οι Heavenblack με αφορμή την συμμετοχή τους στο MMR Gigs που λαμβάνει χώρα στο The Crow Club στις 31 Μαρτίου, 28 Απριλίου και 26 Μαΐου, απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr σε όλα τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο καινοτόμο αυτό μουσικό project.
ΟΙ HEAVENBLACK στο bbr


Οι Heavenblack με αφορμή την συμμετοχή τους στο MMR Gigs που λαμβάνει χώρα στο The Crow Club στις 31 Μαρτίου, 28 Απριλίου και 26 Μαΐου, απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr σε όλα τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο καινοτόμο αυτό μουσικό project.

Διαβάστε όλα όσα μας είπαν οι Αθηναίοι metallers!


fb event: www.facebook.com/events/501089273612306



Πείτε μας δυο λόγια για το συγκρότημα. Πως δημιουργήθηκε και πως προέκυψε το όνομα;
To συγκρότημα υπάρχει απο το 2014 αλλά με την παρούσα σύνθεσή του μετράει λίγους μήνες, μόλις απο τον Δεκέμβριο του 2016. Ως σχήμα, έχει ενεργή συμμετοχή σε συναυλίες και διαγωνισμούς και απο τις αρχές του προηγούμενου έτους αποτελεί περήφανο μέλος της οικογένειας ΜΜR. Το όνομα είναι ουσιαστικά μια υπενθύμιση προς όλους μας να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας και στη κρίση μας ως προς ανθρώπους και καταστάσεις, διότι ο,τι μπορεί να φαίνεται ιδανικό (heaven) ενδέχεται να είναι τελικά κακόβουλο (black).

Ποια είναι η τρέχουσα σύνθεση της μπάντας;
Η μπάντα αποτελείται απο:
Mαριος Κουρουπης –φωνη
Δημητρης Βαρβαριγος – κιθαρα, φωνη
Ιωαννης Πατακακης – κιθαρα
Μανος Βαρβαριγος – μπασο
Ξενοφωντας Θεοχαρης – τυμπανα

Πως θα περιγράφατε την μουσική σας, σε τι αναφέρονται οι στίχοι σας και ποιες είναι οι επιρροές σας;
Η μουσική είναι heavy rock/metal, στιχουργικά θίγονται διάφορα θέματα όπως τα προσωπικά πιστεύω, η θρησκεία, ο έρωτας και οι γυναίκες. Κυρίως είναι βιώματα και επιθυμίες του κάθε στιχουργού. Επιρροές είναι διάφορες σκηνές του συγκεκριμένου σκληρού ήχου, κυρίως η αμερικανική heavy και όσον αφορά στις κιθαριστικές γραμμές , σίγουρα η αγγλική σκηνή των 80’s.

Ποια είναι η δισκογραφία του συγκροτήματος μέχρι στιγμής;
Το συγκρότημα δεν διαθέτει δισκογραφική παρουσία ακόμα, μέσα στο έτος θα βγει το 1ο δείγμα της μουσικής του με παραγωγό τον εξαιρετικό και άψογο επαγγελματία Μίλτο Σχηματαριώτη με τη μορφή ενός ΕΡ. Πρώτη γεύση αυτού αναμένεται πολύ σύντομα με το release του κομματιού "breathing the fire".

Αυτό τον καιρό σε τι φάση βρίσκεστε;
Ως μέλος της σύμπραξης MMR, παίζουμε στις 31 Μαρτίου στο 1ο MMR gigs και μόλις γίνει αυτό, συνεχίζουμε τις ηχογραφήσεις μας για το προαναφερθέν ΕΡ.

Είστε ένα απο τα 12 συγκροτήματα που συμμετέχουν στο MMR Gigs που θα λάβει χώρα στο The Crow Club, 31 Μαρτίου, 28 Απριλίου και 26 Μαΐου. Πως βλέπετε το όλο εγχείρημα στο οποίο οι μπάντες που λαμβάνουν μέρος είναι ταυτόχρονα παίκτες και συνδιοργανωτές;
Είναι καταρχάς τιμή μας να αποτελούμε μέλη της οικογένειας όπως είπαμε και πιο πάνω. Είναι μια ριζοσπαστική πρωτοβουλία με ηγήτορες τους Kay DarensΝίκο Παρασκευά που θέτει δεδομένα καινούργια στο χώρο της ελληνικής σκηνής και που με το πάθος και επαγγελματισμό των μπαντών και μελών αυτών, προσπαθούμε να γίνει θεσμός και γιατί όχι, τρόπος λειτουργίας της εγχώριας σκηνής.

Ποια ημέρα εμφανίζεστε και ποια άλλα συγκροτήματα συμπληρώνουν το lineup της βραδιάς;
Παίζουμε στις 31 Μαρτίου, ημέρα Παρασκευή, μαζί με Caught Art Delusion, Sin By Four και Entropy Divine.

Τι να περιμένει ο κόσμος που θα παραβρεθεί στο event απο εσάς και ποιο μήνυμα θα του στέλνατε;
Να περιμένει μια μπάντα που στηρίζει με πάθος και όρεξη αυτό που κάνει και το μεταδίδει στο κοινό! Έχουμε ανάγκη την παρουσία του κόσμου και τιμούμε την επιλογή καθενός να μας αφιερώσει το βράδυ του με κατάθεση του εαυτού μας επι σκηνής.

Ευχαριστούμε πολύ. Ο επίλογος δικός σας.
Το φυσικό περιβάλλον του συγκροτήματος είναι η σκηνή και η συνύπαρξη με συναδέλφους απο άλλες μπάντες και με φίλους και υποστηρικτές. Ζητούμε αυτή την στήριξη όπως φροντίζουμε να την προσφέρουμε και εμείς για να πάρει αυτός ο συνασπισμός που λέγεται MMR τις διαστάσεις που  πραγματικά του αξίζει!





Find Heavenblack below


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: