About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι CAUGHT ART DELUSION στο bbr

Οι Caught Art Delusion με αφορμή την συμμετοχή τους στο MMR Gigs που λαμβάνει χώρα στο The Crow Club στις 31 Μαρτίου, 28 Απριλίου και 26 Μαΐου, απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr σε όλα τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο καινοτόμο αυτό μουσικό project.
Οι CAUGHT ART DELUSION στο bbr

Οι Caught Art Delusion με αφορμή την συμμετοχή τους στο MMR Gigs που λαμβάνει χώρα στο The Crow Club στις 31 Μαρτίου, 28 Απριλίου και 26 Μαΐου, απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr σε όλα τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο καινοτόμο αυτό μουσικό project.

Διαβάστε όλα όσα μας είπαν οι Αθηναίοι alternative rockers! 



Πείτε μας δυο λόγια για το συγκρότημα. Πως δημιουργήθηκε και πως προέκυψε το όνομα;Είμαστε μια alternative rock μπάντα. Ξεκινήσαμε το 2012 ως τρία αμούστακα σχολιαρόπαιδα (Κωνσταντίνος, Μάκης Φ., Γιάννης) και στη συνέχεια προστέθηκαν άλλα δύο μέλη (Μάκης Χ., Βασίλης). Από τότε έχουμε παίξει σε πλήθος ελληνικών σκηνών. Μεταξύ αυτών το γυάλινο μουσικό θέατρο, το ghosthouse, το after dark, το κηποθέατρο Παπάγου κ.α. Όσον αφορά το όνομα , πρόκειται για κάτι που μας έχει βασανίσει πάρα πολύ! Εν τέλει, καταλήξαμε στο Caught Art Delusion.

Caught Art Delusion
Ποια είναι η τρέχουσα σύνθεση της μπάντας;
Μεντζελόπουλος Κωνσταντίνος - Κιθάρα/Φωνή
Φυλακτός Μάκης - Κιθάρα/Μπάσο/Φωνή
Παπασπύρου Βασίλης - Πλήκτρα
Χιώτης Μάκης - Τύμπανα
Παπασπύρου Γιάννης - Μπάσο/Κιθάρα/Φωνή


Πως θα περιγράφατε την μουσική σας, σε τι αναφέρονται οι στίχοι σας και ποιες είναι οι επιρροές σας;
Η μουσική μας θα μπορούσε να καταταχτεί στην alternative rock, αν και θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι έχουμε ένα πιο προσωπικό στυλ. Κάποιες επιρροές μας προέρχονται από την κλασσική ροκ, την grunge, την progressive rock και την ελληνική σκηνή. Οι στίχοι μας αναφέρονται σε διάφορα θέματα αλλά κυρίως περιστρέφονται γύρω από τον έρωτα, τα συναισθήματα, τις κοινωνικές σχέσεις. Παρόλα αυτά δεν έχουμε περιορισμούς, γράφουμε ό,τι μας έρχεται.

Ποια είναι η δισκογραφία του συγκροτήματος μέχρι στιγμής;
Προς στιγμήν δεν έχουμε κυκλοφορήσει υλικό, είναι όμως κάτι το οποίο βρίσκεται στις άμεσες προτεραιότητές μας.

Αυτό τον καιρό σε τι φάση βρίσκεστε;
Βρισκόμαστε σε μια πολύ δημιουργική για την μπάντα, ετοιμαζόμαστε να ηχογραφήσουμε κάποια κομμάτια για τον πρώτο μας δίσκο και επιδιώκουμε να συμμετέχουμε σε διάφορα events.

Είστε ένα από τα 12 συγκροτήματα που συμμετέχουν στο MMR Gigs που θα λάβει χώρα στο The Crow Club, 31 Μαρτίου, 28 Απριλίου και 26 Μαΐου. Πως βλέπετε το όλο εγχείρημα στο οποίο οι μπάντες που λαμβάνουν μέρος είναι ταυτόχρονα παίκτες και συνδιοργανωτές;
Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο όσο και φιλόδοξο εγχείρημα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα είμαστε μέρος του. Πιστεύουμε ότι αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για όλες τις μπάντες που συμμετέχουν να προωθήσουν το υλικό τους και να μοιραστούν τη δουλειά τους καθώς και έναν ξεχωριστό τρόπο να ενωθεί και να προχωρήσει η ελληνική σκηνή.

Caught Art Delusion

Ποια ημέρα εμφανίζεστε και ποια άλλα συγκροτήματα συμπληρώνουν το lineup της βραδιάς;
Θα εμφανιστούμε την Παρασκευή 31 Μαρτίου (όλοι εκεί) μαζί με τους Entropy Divine, τους Heavenblack και τους Sin By Four.

Τι να περιμένει ο κόσμος που θα παραβρεθεί στο event από εσάς και ποιο μήνυμα θα του στέλνατε;
Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στον κόσμο, είναι να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες, και να ακολουθεί όσο μπορεί τις αγαπημένες του μπάντες.

Ευχαριστούμε πολύ. Ο επίλογος δικός σας.
Ευχαριστούμε την ΜΜR για την πρόσκληση της στο φεστιβάλ. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook (Caught Art Delusion) προκειμένου να ενημερώνεστε για τα νέα μας, γιατί ετοιμάζουμε ωραία πραγματάκια!! Ελπίζουμε να σας δούμε όλους στο Crow Club.

Caught Art Delusion's Links:

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: