About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

VAIN VELOCITY, ABOVE US THE WAVES, BEYOND THE EXISTENCE: Σάββατο 1 Οκτωβρίου @ Eightball

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, alternative, modern και death metal γίνονται ένα. Οι VAIN VELOCITY παρέα με τους ABOVE US THE WAVES και BEYOND THE EXISTENCE, υπόσχονται να ξεκολλήσουν σβέρκα στη σκηνή του Eightball Live Stage.
VAIN VELOCITY, ABOVE US THE WAVES, BEYOND THE EXISTENCE: Σάββατο 1 Οκτωβρίου @ Eightball


Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, alternative, modern και death metal γίνονται ένα. Οι VAIN VELOCITY παρέα με τους ABOVE US THE WAVES και BEYOND THE EXISTENCE, υπόσχονται να ξεκολλήσουν σβέρκα στη σκηνή του Eightball Live Stage.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Εισιτήριο (ταμείο): 7€+Μπύρα

fb event: www.facebook.com/events/1798640067048899


VAIN VELOCITY

Οι Θεσσαλονικείς Vain Velocity ιδρύθηκαν το 2008 και μέχρι στιγμής μετράνε 4 κυκλοφορίες, με το πιο πρόσφατο E.P. τους "Bloodlines" να έχει λάβει πολύ καλές κριτικές. Έχουν εμφανιστεί ζωντανά σε πολλές σκηνές της Ελλάδας και έχουν ανοίξει ως supporting act μεγάλα ονόματα όπως Paradise Lost και Dark Tranquility. Χαρακτηρίζονται ως μία απο τις πιο ώριμες alternative metal μπάντες με πολύ δεμένο παίξιμο και βαρύ ήχο, συνδυάζοντας τον αμερικάνικο ήχο με τις τελευταίες εξελίξεις στα metal τεκτενόμενα.
https://www.facebook.com/vainvelocity/
https://www.youtube.com/watch?v=dQPmLu8G2UQ


ABOVE US THE WAVES

Οι Above Us The Waves είναι ένα 5μελές συγκρότημα από την Καβάλα και ο ήχος τους περιέχει στοιχεία μελωδικού death metal και μοντέρνου hardcore. Μετά από ένα demo (2009), ένα promo EP (2011) και πολλές ζωντανές εμφανίσεις, οι AUTW κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους "Anchors Aweigh", τον Οκτώβριο του 2013 μέσω της ανεξάρτητης εταιρίας Spreading Dysphoria Industries, το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές. Η ενέργεια των ζωντανών τους εμφανίσεων τους έχει εξασφαλίσει μια συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητα και πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικο. Έχουν επίσης εμφανιστεί δίπλα σε σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας metal και hardcore σκηνής όπως Unearth, Comeback Kid, Caliban, Defeater, Rotting Christ, Septic Flesh κλπ και σε φεστιβάλ όπως το Rock-Off (Κωνσταντινούπολη, 2014 ) με ΗΙΜ, Megadeth, Gojira Amon Amarth κ.α. και σε γνωστα ελληνικά φεστιβάλ (Defcon, New Long κλπ). Μετά από ένα διάστημα απουσίας από τις ζωντανές εμφανίσεις, επιστρέφουν με νέο δίσκο στις αποσκευές τους, κομμάτια απο τον οποίο θα ακουστούν πρώτη φορά live πριν την επίσημη παρουσιάση τους στο τέλος της χρονιάς.
https://www.facebook.com/autwband
https://www.youtube.com/watch?v=QMFflp4DvFs


BEYOND THE EXISTENCE

Οι Beyond the Existence είναι μία ατμοσφαιρική death metal μπάντα από τη Θεσσαλονίκη, που δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2012 από τον τραγουδιστή της Ikki. Οι στίχοι των κομματιών τους μιλάνε για λύπη, θυμό και μελαγχολία και συνοδεύονται από δυναμικά φωνητικά και τεχνικά και δυνατά riffs.
Με το demo τους που έγινε το 2013, αλλά και το νέο τους άλμπουμ με καινούργια κομμάτια, η μπάντα έχει ήδη αποκτήσει θαυμαστές της σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπως την Ιαπωνία, τη Φιλανδία, τη Βουλγαρία και βέβαια την Ελλάδα.
https://www.facebook.com/BeyondTheExistence
https://www.youtube.com/watch?v=4D-oMr5r6Is




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: