About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ACID DEATH: Νέο album στα σκαριά

Ευχάριστα νέα απο τους Acid Death οι οποίοι ανακοίνωσαν πως δουλεύουν ήδη πάνω σε νέο υλικό που θα αποτελέσει το επόμενο full-length album τους. Πιο συγκεκριμένα η ενημέρωση της Ελληνικής μπάντας έχει ως εξής:
ACID DEATH: Νέο album στα σκαριά

Ευχάριστα νέα απο τους Acid Death οι οποίοι ανακοίνωσαν πως δουλεύουν ήδη πάνω σε νέο υλικό που θα αποτελέσει το επόμενο full-length album τους. Πιο συγκεκριμένα η ενημέρωση της Ελληνικής μπάντας έχει ως εξής:

"Λοιπόν, ήρθε η ώρα να ανακοινωθεί επίσημα. Οι Acid Death ξεκίνησαν ήδη να δημιουργούν νέα τραγούδια για το επόμενο studio album της μπάντας. Λιγότερο απο ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του "Hall Of Mirrors" ένας τεράστιος κάδος απο μουσικές και στιχουργικές ιδέες ήδη δημιουργήθηκε περιμένοντας να επεξεργαστεί. Φυσικά δεν υπάρχει ακόμα τίτλος ή κάποια σχετική πληροφορία διαθέσιμη, όμως το σίγουρο είναι οτι το νέο υλικό που δημιουργούμε έχει ακόμα μακρύ δρόμο μέχρι να γίνει παρουσιάσιμο. Η όλη επεξεργασία είναι κάτι που μας ενδιαφέρει σε βάθος και θέλουμε να κάνουμε ένα προσεκτικό πέρασμα έτσι ώστε να προσεγγίσουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας ικανοποιεί. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα."


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: