About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SERIOUS BLACK: Νέο album τον Σεπτέμβριο

Οι Serious Black, μέλος των οποίων αποτελεί απο το 2015 και ο Bob Katsionis, αν και τους τελευταίους μήνες ήταν απασχολημένοι με την προώθηση του ντεμπούτου τους άλμπουμ "Daylight Breaks" (2015) κρατώντας την υπόσχεσή τους να παίξουν ζωντανά σε όσα περισσότερα μέρη μπορούν, ανακοίνωσαν πως είναι έτοιμο το δεύτερό τους άλμπουμ.
SERIOUS BLACK: Νέο album τον Σεπτέμβριο

Οι Serious Black, μέλος των οποίων αποτελεί απο το 2015 και ο Bob Katsionis, αν και τους τελευταίους μήνες ήταν απασχολημένοι με την προώθηση του ντεμπούτου τους άλμπουμ "Daylight Breaks" (2015) κρατώντας την υπόσχεσή τους να παίξουν ζωντανά σε όσα περισσότερα μέρη μπορούν, ανακοίνωσαν πως είναι έτοιμο το δεύτερό τους άλμπουμ.

Έτσι μέσα σε ένα χρόνο η power metal μπάντα κατάφερε όχι μόνο να κυκλοφορήσει ένα επιτυχημένο ντεμπούτο άλμπουμ και να κάνει πολυάριθμες εμφανίσεις (στην Ευρωπαϊκή τους περιοδεία με τους HammerFall και αργότερα με τους Gamma Ray, στις καλοκαιρινές εμφανίσεις των Kamelot στην Γερμανία και σε διάφορα άλλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ), αλλά και να ετοιμάσει και νέο άλμπουμ, κάτι που αν μη τι άλλο εντυπωσιάζει.

 Ο διάδοχος του "Daylight Breaks" θα ονομάζεται "Mirror World" και θα περιέχει επτά bonus κομμάτια. Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο στις 9 Σεπτεμβρίου σε CD, Digipak (7 bonus tracks), περιορισμένο αριθμό βινυλίου, περιορισμένο αριθμό βινυλιακού πακέτου ("Mirrorworld" + "As Daylight Breaks") καθώς και σε περιορισμένο αριθμό box set (+ σάκο με το λογότυπο της μπάντας, ένα πουκάμισο,  Digipak CD και κάρτα με αυτόγραφα). Δείτε παρακάτω το tracklist.


"Mirror World" tracklist:

"Breaking The Surface"
"As Long As I’m Alive"
"Castor Skies"
"Heartbroken Soul"
"Dying Hearts"
"You’re Not Alone"
"Mirrorworld"
"Emotional Blackmail" (Digipack Bonus)
"The Life That You Want" (Digipack Bonus)
"State of My Despair"
"The Unborn Never Die"
"This Machine Is Broken" (Digipack Bonus)
"Hello Moon" (Digipack Bonus)
"Goodbye My Angel" (Digipack Bonus)
"I Show You My Heart" - acoustic version (Digipack Bonus)
"Sealing My Fate" - acoustic version (Digipack Bonus)


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: