About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SABATON: Αποχώρησε ο Thobbe Englund

Αποχώρησε απο τους Sabaton ο Thobbe Englund. Η Σουηδική μπάντα δήλωσε αναφορικά με την αποχώρηση του κιθαρίστα:
SABATON: Αποχώρησε ο Thobbe Englund

Αποχώρησε απο τους Sabaton ο Thobbe Englund.

Η Σουηδική μπάντα δήλωσε αναφορικά με την αποχώρηση του κιθαρίστα:

"Ο συνάδελφος και αδελφός μας Thobbe Englund αποφάσισε να αποχωρήσει απο τους Sabaton. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλή τύχη για το μέλλον και τον χαιρετίζουμε για όλα τα όμορφα χρόνια και τις φανταστικές στιγμές που μοιραστήκαμε αμφότεροι στην σκηνή. Ο Thobbe  θα κάνει μαζί μας κάποιες ακόμα εμφανίσεις κατα την διάρκεια του καλοκαιριού και θα κάνει την τελευταία του συναυλία με τους Sabaton στην γενέτηρά μας το Falun στο φεστιβάλ Sabaton Open Air που διοργανώνουμε για το release party του νέου μας άλμπουμ. Μετά απο αυτό θα ακολουθήσει νέος κιθαρίστας. Μην φοβάστε φίλοι μου. Το show θα συνεχιστεί."


Ο Thobbe Englund αντίστοιχα δήλωσε:
"Σήμερα αποφάσισα να ανακοινώσω την αποχώρησή μου απο τους Sabaton. Γιατί; ...πολλοί θα ρωτήσουν. Σε ένα πράγμα πιστεύω πραγματικά σε βάθος, και αυτό είναι ότι το πρέπει πάντα να ακολουθείς την καρδιά σου. Τα τελευταία χρόνια έγινα πιο επιφυλακτικός στο τι μπορεί να με κάνει να νιώσω πραγματική ευτυχία και να με γεμίσει και αυτό είναι να επεκτείνω την δημιουργηκότητά μου σε συνδυασμό με μια γαλήνια ζωή, οπου δεν θα περιοδεύω τριγύρω με την δύναμη του φωτός. Συνεπώς δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας συναντήσω όλους εσάς τους υπέροχους ανθρώπους εκει έξω, το οποίο είναι λυπηρό και θα μου λείψετε όλοι πραγματικά.  Αλλά θα συνεχίσω να δημιουργώ μουσική, φυσικά, και αυτή τη στιγμή που γράφω, κάνω σχέδια για το μέλλον. 

"Κατα την διάρκεια της συνεργασίας μου όλα αυτά τα χρόνια με τους Sabaton γίναμε σαν αδέλφια. Μαζί με το καλύτερο πλήρωμα στον κόσμο είχαμε μια πραγματική έκρηξη και υπάρχει ένας δεσμός μεταξύ μας που δεν μπορεί να σπάσει. Γιαυτό δεν βρίσκω κανέναν λόγο να γίνομαι συναισθηματικός επειδή οι αδελφοί και οι αδελφές είναι φίλοι για μια ζωή και το μέλλον είναι λαμπρό!"


Θυμίζουμε οτι οι Sabaton θα κυκλοφορήσουν στις 19 Αυγούστου το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "The Last Stand" μέσω της Nuclear Blast.


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: