About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

INXS: Ντοκιμαντέρ για την ζωή του Michael Hutchence

Η ζωή του frontman των INXS, Michael Hutchence, θα βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου ντοκιμαντέρ παραγωγής της Universal Music Group και της βραβευμένης με Όσκαρ Passion Pictures ("Searching for Sugar Man"), σχεδόν 20 χρόνια μετά τον θάνατό του.
INXS: Ντοκιμαντέρ για την ζωή του Michael Hutchence

Η ζωή του frontman των INXS, Michael Hutchence, θα βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου ντοκιμαντέρ παραγωγής της Universal Music Group και της βραβευμένης με Όσκαρ Passion Pictures ("Searching for Sugar Man"), σχεδόν 20 χρόνια μετά τον θάνατό του.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Αυστραλιανός σκηνοθέτης και φίλος του Hutchence,   Richard Lowenstein ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους INXS για την δημιουργία πολλών video clips συμπεριλαμβανομένου και του "What You Need".

Ο Lowenstein ανέφερε πως εργάζεται εδώ και χρόνια πάνω στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ και προσπαθεί να αποδώσει την καρδιά και την ψυχή toy Hutchence, ενός ντροπαλού, ποιητικού και εξαιρετικά χαρισματικού άνδρα.

Οι INXS δημιουργήθηκαν το 1977 στην Αυστραλία. Γνώρισαν τεράστια επιτυχία την δεκαετία του '80 και του '90 με τραγούδια όπως τα  "What You Need", "Need You Tonight", "Never Tear Us Apart", "Suicide Blonde" "Disappear", "New Sensation", "Original Sin" κ.α.

Στις 22 Νοεμβρίου του 1997, ο Michael Hutchence βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 37 ετών, στην σουίτα του σε ξενοδοχείο του Σίδνεϊ και ο θάνατός του αποδόθηκε σε αυτοκτονία. Αργότερα το συγκρότημα προσέλαβε νέο τραγουδιστή για τις ανάγκες ενός reality show, και επισήμως διαλύθηκαν το 2012.


Τα δικαιώματα του ντοκιμαντέρ θα έχει η 20άχρονη κόρη του Hutchence, Tiger Lily, η οποία γεννήθηκε ένα χρόνο πριν τον θάνατό του.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος του 2017 στην επέτειο των 20 χρόνων απο τον θάνατο του θρυλικού μουσικού.

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: