About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι U.N.S.I.N. στο bbr

Οι U.N.S.I.N. στο bbr: "Το όραμα που υπήρχε εξ αρχής ήταν να γράφουμε μουσικές που μας εκφράζουν και σε συνέχεια να μπορούμε να τις αποτυπώσουμε οπτικοακουστικά με το δικό μας ύφος και στυλ."
Οι U.N.S.I.N. στο bbr
"Το όραμα που υπήρχε εξ αρχής ήταν να γράφουμε μουσικές που μας εκφράζουν και σε συνέχεια να μπορούμε να τις αποτυπώσουμε οπτικοακουστικά με το δικό μας ύφος και στυλ."

Οι U.N.S.I.N. μιλούν στο bbr. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα μας είπαν!

Γεια σας! Είναι χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας! Πότε δημιουργηθήκατε και από ποια άτομα; Υπήρχε κάποια συγκεκριμένο όραμα πίσω από τη μπάντα;
Καλησπέρα σας, είναι δική μας η χαρά που μας καλέσατε. Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2009 από τον Σπύρο και την Χριστίνα και μετά ήρθαν και τα επόμενα δύο μέλη. Το όραμα που υπήρχε εξ αρχής ήταν να γράφουμε μουσικές που μας εκφράζουν και σε συνέχεια να μπορούμε να τις αποτυπώσουμε οπτικοακουστικά με το δικό μας ύφος και στυλ.

Σύντομα και με το πρώτο EP, φτάσατε να έχετε με το βίντεο κλιπ σας 2 εκατομμύρια views! Νούμερο πρωτόγνωρο για ελληνική μπάντα. Μήπως νιώσατε ότι πολύ γρήγορα είχατε πλησιάσει στην κορυφή και αυτό συνετέλεσε στην αποχή της μπάντας τα επόμενα χρόνια;
Ξεκινώντας την μπάντα δεν περιμέναμε αρχικά ότι θα επικεντρώσει τόσο ενδιαφέρον, και μάλιστα πολύ γρήγορα, αν σκεφτείς ότι η μπάντα ένα χρόνο σχεδόν προετοίμαζε το υλικό της και τον 2ο χρόνο υπήρχε στον μουσικό χάρτη. Σε αυτό το χρονικό διάστημα έγιναν πολλές live εμφανίσεις, με προτάσεις και ενδιαφέρον κυρίως από το εξωτερικό. Το όραμα κάθε μπάντας είναι να έχει όσο περισσότερη προβολή και να καταφέρει να στρέψει τα βλέμματα πάνω της. Εν μέρει εμείς το είχαμε, αλλά δημιουργήθηκε σε δεύτερο χρόνο, οπότε δεν επηρεαστήκαμε απο κάτι τέτοιο ώστε αυτός να είναι ο λόγος της αποχής μας για τα επόμενα χρόνια. 

unsin
Πόσο εύκολο ήταν να αλλάξετε τραγουδίστρια, από τη στιγμή που στιγματίζει τον ήχο μιας μπάντας;
Είναι πολύ δύσκολο να αλλάζεις μέλη της μπάντας κατά πόσο την τραγουδίστρια και αυτό για δύο κύριους λόγους. Πρώτον γιατί ο ακροατής συνήθως ταυτίζεται με την τραγουδίστρια και ειδικά σε αυτό το είδος. Δεύτερον λείπει ένα βασικό στέλεχος στην ενορχήστρωση και όπως ανέφερες στιγματίζει στιχουργικά, σε φωνητικές μελωδίες και γενικώς στον τελικό ήχο της μπάντας. Στην δική μας όμως περίπτωση ήμασταν τρομερά τυχεροί γιατί έγιναν όλα τόσο εύκολα με την εμφάνιση της Εύης, όπου κάθε άλλο παρά δύσκολο ήταν.

Μιλήστε μας για το νέο σας κομμάτι, το «Addict». Ακούγεται εντυπωσιακή δουλειά! Αποτελεί προπομπό για το νέο σας άλμπουμ;
Το Addict το θεωρούμε και εμείς ως τον προπομπό του επερχόμενου δίσκου μας και αυτός ήταν ένας απ’ τους λόγους που το ανεβάσαμε πρώτο. Τους υπόλοιπους λόγους της επιλογής του addict θα τους γνωρίζετε μόλις βγει το άλμπουμ. 

Έχετε σκοπό να κυκλοφορήσετε και κάποιο νέο βίντεο κλιπ σύντομα; Το «Αcid» όπως και το το «I Ain’t Sorry» ήταν πολύ καλές δουλειές!
Αρχικά σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια. Ναι έρχονται καινoύργια single και βίντεο κλιπ, πολύ πολύ σύντομα.

Πώς θα περιγράφατε τον ήχο σας; Πιστεύετε ότι υπάρχουν μεγάλες αλλαγές σχετικά με το παρελθόν;
Μας αρέσει πολύ να πειραματιζόμαστε και να εξελισσόμαστε και για αυτόν τον λόγο ό ήχος μας θα είναι πειραματικός-alternative-groovy και κοφτερός με μεγάλες αντιφάσεις μουσικά και φωνητικά. Πιστεύουμε οτι το παρελθόν της μπάντας ηχητικά έκανε τότε τον δικό της κύκλο και αυτήν την στιγμή βρισκόμαστε ηχητικά σε κάτι τελείως διαφορετικό. Θα το συνειδητοποιήσετε και εσείς με την κυκλοφορία του άλμπουμ.

Τα κομμάτια της επόμενης δουλειάς σας είναι έτοιμα; Για πότε να περιμένουμε το ολοκληρωμένο άλμπουμ;
Το 80% του άλμπουμ είναι έτοιμο αυτήν την στιγμή. Θα υπάρξουν σίγουρα 1-2 κυκλοφορίες πριν βγει ο δίσκος, οι οποίες είναι ήδη έτοιμες συνθετικά. Το άλμπουμ θέλουμε να το βγάλουμε τον Σεπτέμβρη, δυστυχώς θα εξαρτηθεί αν θα προχωρήσουμε με αυτό το πλάνο λαμβάνοντας υπόψη το δεύτερο κύμα καραντίνας που μας αναφέρουν τόσο καιρό. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα καθυστερήσουμε το album release, κυκλοφορώντας κάποια single μέχρι να έρθουμε σε μια κανονικότητα και να μπορούμε να προωθήσουμε με ζωντανές εμφανίσεις την κυκλοφορία του δίσκου μας. 

Στιχουργικά με τι θέματα καταπιάνεστε;
Τους στίχους τους αναλαμβάνει ολοκληρωτικά η Εύη η οποία γράφει και τις φωνητικές μελωδίες και έχουν κυρίως να κάνουν με προσωπικές εμπειρίες- βιώματα και κυριαρχεί το αίσθημα της λύτρωσης.

Πώς είναι τα πράγματα στη μπάντα αυτή την περίοδο; Σταθερά μέλη, ανακατατάξεις κτλ
Οι δύο βασικοί συνθέτες της μπάντας είναι ο Σπύρος και η Εύη, τα υπόλοιπα μέλη είναι φίλοι μουσικοί που βοηθάνε στο να εκτελεστεί το υλικό μας είτε ζωντανά είτε στο στούντιο. Είμαστε όμως ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να βρούμε άλλα δύο μόνιμα μέλη (μπάσο-τύμπανα) τα οποία θα έχουν το ίδιο όραμα με εμάς.

Συνεχίστε την ωραία δουλειά, παιδιά! Ευχαριστούμε πολύ για τη συνέντευξη!
Εμείς ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τον χρόνο σας.



Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: