About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

MIKE PORTNOY: Διασκευάζει το "Gimme Some Truth" του John Lennon

Με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί αυτές τις μέρες στην Αμερική, ο Mike Portnoy (Sons Of Apollo, The Winery Dogs, ex-Dream Theater) στέλνει το μήνυμά του με την διασκευή του στο κομμάτι "Gimme Some Truth" του John Lennon. Στην εν λόγω διασκευή ο θρυλικός ντράμερ ανέλαβε τα ντραμς, τα φωνητικά, το μπάσο και την κιθάρα.
MIKE PORTNOY: Διασκευάζει το "Gimme Some Truth" του John Lennon

Με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί αυτές τις μέρες στην Αμερική, ο Mike Portnoy (Sons Of Apollo, The Winery Dogs, ex-Dream Theater) στέλνει το μήνυμά του με την διασκευή του στο κομμάτι "Gimme Some Truth" του John Lennon. Στην εν λόγω διασκευή ο θρυλικός ντράμερ ανέλαβε τα ντραμς, τα φωνητικά, το μπάσο και την κιθάρα.

Ο ίδιος δήλωσε:
"Λυπάμαι αν αυτό το βίντεο ενοχλεί ορισμένους απο εσάς ...αλλά δυστυχώς αυτή είναι η Αμερική του 2020 και αυτό ενοχλεί κι εμένα. Αυτό το τραγούδι είναι γραμμένο απο έναν άνθρωπο που δεν έγραφε μόνο τραγούδια για την ειρήνη, την αγάπη και την ελπίδα ('All You Need Is Love', 'Give Peace A Chance', 'Imagine'), αλλά ύψωσε τη φωνή του ενάντια στον ρατσισμό και την αδικία και ενθάρρυνε τους ανθρώπους να ξεσηκωθούν ('Revolution', 'Come Together', 'Gimme Some Truth'). Αν αυτό το βίντεο ή το τραγούδι σας ενοχλεί, θυμηθείτε πως εγώ απλά κρατάω έναν καθρέπτη για όλα όσα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα αυτή τη στιγμή. Αν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε παρακαλώ χρησιμοποιήστε τον θυμό και το πάθος σας για τις εκλογές τον Νοέμβριο."


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: