About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

THE HELLACOPTERS: Νέο άλμπουμ στα σκαριά

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του κιθαρίστα/τραγουδιστή των Hellacopters, Nicke Andersson, στο τελευταίο επεισόδιο του Dr Gong’s Drumcast, αποκάλυψε πως η σουηδική μπάντα δουλεύει πάνω στην νέα της δισκογραφική δουλειά.
THE HELLACOPTERS: Νέο άλμπουμ στα σκαριά

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του κιθαρίστα/τραγουδιστή των Hellacopters, Nicke Andersson, στο τελευταίο επεισόδιο του Dr Gong’s Drumcast, αποκάλυψε πως η σουηδική μπάντα δουλεύει πάνω στην νέα της δισκογραφική δουλειά.

Πιο συγκεκριμένα για το νέο άλμπουμ των Hellacopters, που θα είναι και το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος μετά απο 12 χρόνια, ο Andersson δήλωσε μεταξύ άλλων στην εν λόγω συνέντευξη:
"Δουλεύουμε πάνω σε ένα νέο άλμπουμ των Hellacopters. Ηχογραφήσαμε περίπου επτά βασικά κομμάτια. Το θέμα είναι, το κάνουμε που και που."
Η νέα δουλειά των Hellacopters αναμένεται να είναι έτοιμη εντός του 2020 και η κυκλοφορία του θα εξαρτηθεί απο την εξέλιξη της πανδημίας του Covid-19.

Οι Hellacopters έχουν κυκλοφορήσει επτά άλμπουμ μεταξύ 1996 και 2008. Η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά ήταν το "Head Off" (2008) η οποία αποτελούταν απο διασκευές.

Το 2007 η μπάντα δήλωσε πως αποσύρεται απο την ενεργό δράση. Το 2015 οι Hellacopters  δήλωσαν πως θα επανασυνδεθούν για την επετειακή εμφάνισή τους στο Sölvesborg της Σουηδίας τον Ιούνιο του 2016, για τον εορτασμό των 20 χρόνων απο την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους, "Supershitty To The Max". 

Τον Ιούνιο του  2018 εμφανίστηκαν στο Hellfest 2018 της Γαλλίας, δυστυχώς χωρίς τον κιθαρίστα Robert "Strängen" Dahlqvist ο οποίος έφυγε απο τη ζωή το 2017 σε ηλικία 40 ετών.


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: