About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

PURPLE OVERDOSE: Έφυγε απο τη ζωή ο Κώστας Κωνσταντίνου

Απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών ο κιθαρίστας, τραγουδιστής, βασικός συνθέτης και ιθύνων νους των Purple Overdose, Κώστας "Mod" Κωνσταντίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε χθες, 3 Μαΐου, νεκρός στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη. Δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα τα αίτια του θανάτου του μουσικού, αλλά ο θάνατός τους επήλθε μέρες πριν βρεθεί νεκρός.
PURPLE OVERDOSE: Έφυγε απο τη ζωή ο Κώστας Κωνσταντίνου

Απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών ο κιθαρίστας, τραγουδιστής, βασικός συνθέτης και ιθύνων νους των Purple OverdoseΚώστας "Mod" Κωνσταντίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε χθες, 3 Μαΐου, νεκρός στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη. Δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα τα αίτια του θανάτου του μουσικού, αλλά ο θάνατός τους επήλθε μέρες πριν βρεθεί νεκρός.

Purple Overdose

Οι Purple Overdose, που υπήρξαν ένα απο τα σπουδαιότερα ελληνικά ψυχεδελικά συγκροτήματα όλων των εποχών, σχηματίστηκαν το 1987 απο τον Κώστα Κωνσταντίνου. Το όνομά τους συνδέθηκε άμεσα με την ψυχεδελική / prog σκηνή της χώρας μας γράφοντας τη δική τους ιστορία, κυκλοφορώντας πέντε άλμπουμ μεταξύ 1988 και 1999.

Η Anazitisi Records  μάλιστα, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το ακυκλοφόρητο κομμάτι των Purple Overdose"It's love",  προς τιμή του σπουδαίου μουσικού.


Καλό ταξίδι....

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: