About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

BLACK SUN ΩMEGA: "The Sum Of All Fears"

Οι Black Sun Ωmega είναι ένα συγκρότημα που σχηματίστηκε μόλις το 2018 από μια παρέα από την Πάτρα που αποφάσισε να εκτονώσει τα συναισθήματα της παίζοντας Thrash.
BLACK SUN ΩMEGA: "The Sum Of All Fears"

Οι Black Sun Ωmega είναι ένα συγκρότημα που σχηματίστηκε μόλις το 2018 από μια  παρέα από την Πάτρα που αποφάσισε να εκτονώσει τα συναισθήματα της παίζοντας Thrash.

Αποτέλεσμα της δουλειάς που έχουν κάνει σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, είναι η ντεμπούτο self-released κυκλοφορία τους με τον τίτλο "The Sum Of All Fears" που περιέχει 10 tracks συν μια διασκευή στους θρυλικούς Venom.

Με το που ξεκινάει το άλμπουμ με το εναρκτήριο "Arena Of Souls" ανακαλύπτεις ότι τα παιδιά δεν αστειεύονται καθόλου στις προθέσεις τους. Το άλμπουμ συνεχίζει εξίσου δυναμικά διαπιστώνοντας track by track πως οι Black Sun Ωmega είναι ένα συγκρότημα τεχνικά εξαιρετικά καταρτισμένο, μια καλοδουλεμένη Thrash μηχανή, η οποία δανείζεται με επιτυχία στοιχεία της συγκεκριμένης σκηνής και από τις 2 μεριές του Ατλαντικού.

Οι ρυθμοί είναι φρενήρεις φτάνοντας με μαεστρία ακόμα και σε blastbeat σημεία, εναλλάσσοντας το παραδοσιακό thrash “ντούπα-ντούπα” με πιο mid tempo στιγμές και όλα αυτά μέσα από ένα αξιοπρόσεχτο και υψηλού επιπέδου songwriting πλαισιωμένο από ριφάρες και καλοκεντημένες κιθαριστικές φράσεις.

Η δε παραγωγή είναι εξαιρετική και καθαρή με αποτέλεσμα να ακούς τα πάντα στην εντέλεια, κρατώντας όμως και έναν 80ς χαρακτήρα, μακριά από “μοντερνιές” και περιττές γυαλάδες, αλλά απεναντίας με έναν live χαρακτήρα που προσδίδει στην μουσική των Black Sun Ωmega ένα extra bonus και σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσο mosh pit μπορείς να ρίξεις στα live τους.

Και για να μην μακρηγορούμε, το συγκρότημα από την Πάτρα παρουσιάζει ένα φοβερό ντεμπούτο, με ώριμο χαρακτήρα, που πραγματικά εντυπωσιάζει αν αναλογιστείς ότι έχουμε να κάνουμε με ένα σχήμα μόλις 2 ετών, συνδυάζοντας με μαεστρία και κυριολεκτικά κάθε Thrash παρακλάδι που έχουμε ακούσει εκεί έξω και βάζοντας ακόμα ένα δυνατό λιθαράκι στην εξαιρετική σκηνή του είδους στη χώρα μας.

Οπότε αν απλώς αγαπάς το Thrash από όπου κι αν προέρχεται, το "The Sum Of All Fears" θα σε εντυπωσιάσει και θα προσθέσει στην συλλογή σου ένα φρεσκότατο άλμπουμ του είδους που πιάνει πολύ υψηλά διεθνή στάνταρ. Προχώρα στην απόκτηση του με ασφάλεια...



Links:


Άφροδίτη Κ.'  for bbr
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: