About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι Sense of Fear στο bbr

Οι Sense of Fear μιλούν στο bbr. Διαβάστε όλα όσα μας είπε το heavy metal συγκρότημα απο την Κοζάνη!
Οι Sense of Fear στο bbr

Οι Sense of Fear μιλούν στο bbr. Διαβάστε όλα όσα μας είπε το heavy metal συγκρότημα απο την Κοζάνη!


Sense of Fear με νέο δίσκο και νέα δισκογραφική. Ήταν ο στόχος για το 2018  όπου έχει πραγματικότητα;
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Ήταν ένας στόχος που τον είχαμε στο μυαλό μας για πολύ καιρό και πραγματοποιήθηκε το 2018. Αργήσαμε κιόλας θα μπορούσα να πω. 

Sense of Fear - As the Ages passing by
Κοιτώντας πίσω βλέπουμε ένα συγκρότημα που ξεκίνησε το 1998 και υπάρχει έως και σήμερα. Πολλές αλλαγές σαν σχήμα… κάτι που πιστεύουμε πλέον είναι οριστικό. Είναι δύσκολο να βρεις ανθρώπους να συνυπάρχεις μουσικά και όχι μόνο;
Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί όπως είπες δεν συνυπάρχεις μόνο μουσικά, γίνεσαι φίλος και αντιμετωπίζεις διάφορες καταστάσεις όπως και το ότι παίρνεις σημαντικές αποφάσεις γιατί μιλάμε για μια κατάσταση που σου στοιχίζει σε χρόνο και χρήμα. Επίσης είναι δύσκολο να έχεις το ίδιο όραμα για την μπάντα με άλλα 4 άτομα. 

Τι είναι αυτό που σας δυσκόλεψε τότε, στο να επιλέξετε ένα νέο μέλος;
Ζούμε σε μια πόλη της επαρχίας που γενικά οι επιλογές είναι περιορισμένες σε αρκετά πράγματα. Στο παρελθόν ήταν δύσκολο να έχεις ακόμα και τον χώρο για να κάνεις πρόβες.

Ποιοι είναι αυτοί που βρίσκονται πλέον πίσω από τους Sense of Fear;
Είμαστε οι:
ΗΛΙΑΣ ΚΥΤΙΔΗΣ: ΦΩΝΗΤΙΚΑ
ΚΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: ΚΙΘΑΡΕΣ
ΙΑΚΟΒΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ: ΚΙΘΑΡΕΣ
ΓΚΑΤΖΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΜΠΑΣΟ
ΚΙΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ: ΤΥΜΠΑΝΑ

Αναφερθήκαμε στη δισκογραφική νωρίτερα. Από την Ιταλία λοιπόν, έρχεται η Rockshots Records, όπου και δημιουργήσατε το "As the Ages passing by". Μιλήστε μας για αυτή τη συνεργασία και φυσικά για το νέο σας δίσκο.
Όταν ολοκληρώσαμε τον δίσκο αρχίσαμε την αναζήτηση  της δισκογραφικής με αποστολή demo και επίσης είχαμε την σελίδα μας κρυφή με σκοπό το πρόμο του δίσκου μας όπου μπορούσαν να τον ακούσουν όπως και να δουν δύο lyric video που είχαμε ετοιμάσει τότε. Η Ιταλική Rockshots ήταν αυτή ανάμεσα σε πολλές άλλες που μας πρότεινε ένα πολύ καλό deal και σε συμφέρουσα οικονομικά δεδομένα. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με το πόσο έτρεξε και προμόταρε τον δίσκο μας. Στο πρώτο μας δίσκο λοιπόν θέλαμε να δείξουμε  την  όλη μέχρι τότε πορεία της μπάντας και αυτό το καταφέραμε με την επιλογή των κομματιών μιας και ο δίσκος συμπεριλαμβάνει υλικό από την αφετηρία μας στο μουσικό χώρο εώς και την αρχή των ηχογραφήσεων του δίσκου. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα τόσο των ηχογραφήσεων ,μίξης και master του δίσκου όσο και του εξώφυλλου του booklet και της φωτογράφησης. Η συνεργασία μας υπήρξε άψογη με όλους..   

Τι κοινό μπορεί να βρούμε σε αυτόν το δίσκο, σε σχέση με το Sense of Fear;
Στο δίσκο θα ακούσετε mid tempo κομμάτια, γρήγορα κομμάτια, επικής μορφής κομμάτια  έχουμε  συμπεριλάβει επίσης και μια μπαλάντα. Πιστεύω πολλοί μπορούν να ταυτιστούν με τον δίσκο αν σου αρέσει η μουσική μας φυσικά.

Sense of Fear
Πως είναι να κρατάς στα χέρια σου κάτι πλέον ολοκληρωμένο; Νιώθετε πως οι κόποι σας πιάσανε τόπο;
Δημιουργικά και μουσικά είναι το πρώτο μας παιδί και προσωπικά είναι κάτι πολύ μεγάλο και σημαντικό για μας. Είναι μια αρχή μιας μακροχρόνιας θέλω να πιστεύω πορείας μας στα μουσικά δεδομένα.

Υπάρχει κάποιο κομμάτι μέσα από το δίσκο, που σημαίνει κάτι περισσότερο για εσάς;
Αυτό είναι κάτι που θα το ψάξεις εσύ. Υπάρχουν σημαντικά κομμάτια που σημαίνουν πολλά μέσα στον δίσκο αλλά μπορεί επίσης να γίνει για κάποιον σημαντικό οποιοδήποτε κομμάτι από τον δίσκο μας αν προσέξει καλά τους στοίχους και τα συναισθήματα που σου βγάζει η μουσική του κάθε κομματιού.

Μελλοντικά σχέδια;
Αρκετά shows για να δείξουμε την μουσική μας σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε και είμαστε ήδη στην προπαραγωγή του δεύτερου μας δίσκου. Ευχαριστώ πολύ.


OFFICIAL LINKS
Facebook https://www.facebook.com/senseoffearband
Youtube https://www.youtube.com/user/SenseofFearOfficial
Reverbnation http://www.reverbnation.com/senseoffear
SoundCloud https://soundcloud.com/sense-of-fear

BLACK HOLE(VIDEO CLIP):
https://www.youtube.com/watch?v=Cl_LI4NmUHw
MOLTEN CORE:
https://www.youtube.com/watch?v=F2JiNREnE34
UNBREACHED WALLS
https://www.youtube.com/watch?v=nd9DcP96Klo
TORTURE OF MIND
https://www.youtube.com/watch?v=AkSjWa0zYZE

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: