About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

COSTAS VARRAS: "Neon-classical"

Μετά από πολλές περιπέτειες, καθυστερήσεις, αναβολές αλλά και βάσανα κυκλοφόρησε επιτέλους το νέο άλμπουμ του Costas Varras με τίτλο “Neon-classical”.
COSTAS VARRAS: "Neon-classical"

Μετά από πολλές περιπέτειες, καθυστερήσεις, αναβολές αλλά και βάσανα κυκλοφόρησε επιτέλους το νέο άλμπουμ του Costas Varras με τίτλο “Neon-classical”.

O Costas φυσικά για τους μυημένους στο είδος, δεν είναι μια καινούρια περίπτωση.  Έχει κυκλοφορήσει δουλειά και κάτω από άλλο όνομα στο παρελθόν, έχοντας συνεργαστεί ξανά με το μεγάλο Bob Katsioni των FIREWIND, που και η πρόσφατη δουλειά του φέρει τη σφραγίδα του σαν παραγωγού, αλλά και σαν μουσικού και έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου κατοικώντας μόνιμα στην Αμερική για αρκετά χρόνια.

Όλα αυτά λοιπόν, αποτυπώνονται σε ένα θεσπέσιο άλμπουμ, όπου ο Costas Varras δίνει σεμινάριο τεχνικής, αλλά κυρίως σύνθεσης και αλήθειας, αφού κάθε τι ουρλιάζει την ταυτότητά του και τη γνησιότητά του.

Σίγουρα, η σκιά του μεγάλου Σουηδού πνευματικού πατέρα της πλειονότητας των Metal κιθαριστών είναι εκεί, αλλά ο Costas διανθίζει τις συνθέσεις του με πάθος, μαεστρία και ένα παραδοσιακό ροκ αέρα που καθένας θα πρέπει να του το αναγνωρίσει.

Στα μεγάλα συν του άλμπουμ η φοβερή παραγωγή του Bob , αλλά και οι συμμετοχές κάποιων σημαντικών ονομάτων της εγχώριας και παγκόσμιας Metal σκηνής στα φωνητικά, όπως ο Henning Basse (Firewind, Mayan, πρώην Sons Of Seasons), Chity Somarala (πρώην Firewind, πρώην Avalon), Kevin Gootcher (Omen), Billy Vass (Terra Incωgnita), Vaine Bodner και Joseph Michael (Witherfall).

Προχώρα Κώστα και φώτιζέ μας με την αληθινή ψυχή σου!


Tracklist

1. The Swedish King 02:45     
2. Rise (feat. Chity Somapala) 04:12  
3. Burning Bridges (feat. Henning Basse)
4. Hollywood After Midnight
5. Revenge (feat. Kevin Goocher)
6. Neon-Classical
7. Kayko
8. Point Of No Return (feat. Vaine Bodner)
9. Mighty Warrior (feat. Joseph Michael)
10. Paganini On The Subway
11. Freedom
12. Fallen Hero (feat.Billy Vass)
13. Till We Meet Again




'Αφροδίτη Κ.'  for bbr
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: