About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

COUNTOWN: "Αέναος κύκλος"

Όλοι ξέρουμε την νοοτροπία "ένας για όλους και όλοι για έναν" κάπως έτσι μας συστήνονται οι COUNTOWN με το νέο album «Αέναος κύκλος» τόσο λόγω του τίτλου και των στίχων του, όσο και του γεγονότος ότι δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιο τραγούδι από όλα τα υπόλοιπα.
COUNTOWN: "Αέναος κύκλος"

Όλοι ξέρουμε την νοοτροπία "ένας για όλους και όλοι για έναν" κάπως έτσι μας συστήνονται οι COUNTOWN με το νέο album «Αέναος κύκλος» τόσο λόγω του τίτλου και των στίχων του, όσο και του γεγονότος ότι δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιο τραγούδι από όλα τα υπόλοιπα.

Τι να πεις κανείς για ένα δίσκο αψεγάδιαστο που χτυπάει σε όλες τους νευρώνες ταυτόχρονα,σε καθηλώνει από την αρχή μέχρι το τέλος, και ενώνει το μέρος του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για την κίνηση με εκείνο που φωλιάζουν τα συναισθήματα.

Έχουμε ένα album χωρίς καμία αδιάφορη στιγμή, με καθαρά φωνητικά, δυνατά riffs ένα κάρμα Nu Metal Rap Core. Ο «Αέναος κύκλος» είναι η δεύτερη κυκλοφορία και περιέχει 12 τραγούδια, ανάμεσά τους και η διασκευή του τραγουδιού «Θάλασσα μου σκοτεινή» του Νίκου Πορτοκάλογλου. Κάποια τραγούδια που ξεχωρίσαμε τα «Ό,τι μισώ», «Τα ψυχολογικά σου», «Αυθυποβολή» και την διασκευή «Θάλασσα μου σκοτεινή» του Νίκου Πορτοκάλογλου.


Τραγούδια: 
1.Άσυλο
2.Αυθυποβολή ft ΣΕΧΤΑ
3.Πες ότι θες
4.Μόνος μου
5.Ό,τι μισώ
6.Αέναος Κύκλος
7.Ανδρομέδα
8.Ο Καθρέφτης
9.Η ζωή που διάλεξα ft Manolis Leon
10. Θάλασσα μου σκοτεινή (Νίκος Πoρτοκάλογλου cover)
11.Τα ψυχολογικά σου
12.Αιώνιο Παρόν


OFFICIAL LINKS
YOUTUBE: https://www.youtube.com/user/CountownTV                



'Αφροδίτη Κ.' for bbr

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: