About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SIMPLEFAST: Υπέγραψαν με την Sliptrick Records

Οι Αθηναίοι Simplefast υπέγραψαν με την Sliptrick Records. Οι modern metal/thrash metallers σχηματίστηκαν το 2011 και ύστερα απο διάφορες αλλαγές στην σύνθεσή τους ξεκίνησαν τις ζωντανές τους εμφανίσεις τον Μάρτιο του 2012. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις και υπήρξαν support
SIMPLEFAST: Υπέγραψαν με την Sliptrick Records

Οι Αθηναίοι Simplefast υπέγραψαν με την Sliptrick Records.

Οι modern metal/thrash metallers σχηματίστηκαν το 2011 και ύστερα απο διάφορες αλλαγές στην σύνθεσή τους ξεκίνησαν τις ζωντανές τους εμφανίσεις τον Μάρτιο του 2012. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις και υπήρξαν support σε γνωστές μπάντες όπως στους Αμερικανούς Defeater αλλά και στους Έλληνες Bio-Cancer, Chronosphere, Exarsis και Sonata Antartika.

Το 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ανεξάρτητο μίνι άλμπουμ "Cursed" και κυκλοφόρησαν στις 19 Μαΐου 2017 μέσω της AMAdea Music το δεύτερο άλμπουμ τους "Apocalypse".

Απο τον Μάιο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2017 οι Simplefast έκαναν εμφανίσεις στην Κεντρική Ευρώπη, στα Βαλκάνια και στην Ελλάδα ως μέρος τους πρώτου σκέλους της Apocalypse Over Europe Tour ενώ θα συνεχίσουν με το δεύτερο και τρίτο σκέλος της περιοδείας εντός του 2018.

Στα διαλείμματα της περιοδείας το ελληνικό συγκρότημα θα μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του τρίτου του άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει απο την Sliptrick Records στις αρχές ή στα μέσα του 2019.

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: