About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ΣΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ: "Κάτι που φαίνεται μονάχα στο σκοτάδι" review

Οι ΣΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Κάτι που φαίνεται μονάχα στο σκοτάδι».

Οι ΣΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Κάτι που φαίνεται μονάχα στο σκοτάδι». Περιέχει 9 τραγούδια από ένα σχήμα το οποίο από  την αρχή ξεχώρισε για την θετική ιδιαιτερότητα του στο θέμα σύνθεσης, στίχων και εν γένει παρουσίας του στην ελληνόφωνη Rock μουσική σκηνή.  Διακρίνονται για τις προσεκτικές κινήσεις τους σε όλους τους τομείς, κάτι που δεν θα μπορούσε να μην αποτυπωθεί και το τελικό αποτέλεσμα του δίσκου.

Στο «Κάτι που φαίνεται μονάχα στο σκοτάδι» μπορείς να βρεις τραγούδια καλοδουλεμένα και προσεκτικά σχεδιασμένα. Ξεφεύγουν από τις κλασσικές συνταγές των ελληνόφωνων rock συγκροτημάτων που δυστυχώς συναντάς ακόμα σε μεγάλο βαθμό.

Όμορφα, πολυμορφικά τραγούδια που ακροβατούν σε ήχους σκληρούς αλλά και μελωδικούς! Ήχους, που αποτελούν ιδανικό χαλί για τις,  χωρίς αμφιβολία, ξεχωριστές ερμηνείες του τραγουδιστή , οι οποίες δίνουν στον στίχο το νόημα και τη υπόσταση που του πρέπει μέσα στα τραγούδια.

Εν κατακλείδι, οι ΣΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ προσπάθησαν και κατάφεραν με αυτή την κυκλοφορία να δώσουν το δικό τους στίγμα και να μας προϊδεάσουν για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια την οποία αναμένουμε με ανυπομονησία.



Τα τραγούδια είναι:

1. Σκιές των ανέμων
2. Ένα παράξενο όνειρο
3. Το μυστικό της φωτιάς
4. Πλοίο φάντασμα
5. Άνθρωπος ρομπότ
6. Τελικός γύρος
7. Λίγα λεπτά πριν το τέλος
8. Σαν πέφτει η νύχτα
9. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα



Σκιές των Ανέμων online:





'Αφροδίτη Κ.'  for bbr

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: