About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SACRAL RAGE: Νέο album στα σκαριά

Οι Sacral Rage ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω στην δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά. Ο διάδοχος του "IllusionsIin Infinite Void" (2015) αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2018 μέσω της Cruz Del Sur Music.
SACRAL RAGE: Νέο album στα σκαριά

Οι Sacral Rage ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω στην δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά. Ο διάδοχος του "IllusionsIin Infinite Void" (2015) αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2018 μέσω της Cruz Del Sur Music.

Η ελληνική μπάντα βρίσκεται στο στούντιο με τις ηχογραφήσεις των ντραμς και της κιθάρας να λαμβάνουν ήδη χώρα στα Ignite Studios και την παραγωγή να αναλαμβάνει το ίδιο το συγκρότημα.

 Οι ηχογραφήσεις των φωνητικών και του μπάσου θα γίνουν στα White Socks Studios ενώ την μίξη και το mastering θα επιμεληθεί ο Stamos Koliousis σε μυστική τοποθεσία στη Νορβηγία.

Ο κιθαρίστας των Sacral Rage, Μάριος, δήλωσε μεταξύ άλλων πως η μουσική στο νέο άλμπουμ θα διατηρήσει την επιθετικότητα και τρέλα του προκατόχου του με την προσθήκη πιο σύνθετων δομών μαζί με μια πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα και πολυεπίπεδο ήχο.

Και συνέχισε αναφέροντας:
"Η μόνη διαφορά ήταν ότι έπρεπε να ξεπεράσουμε και να ξαναανακαλύψουμε πτυχές του εαυτού μας για να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό και φρέσκο από απο τις προηγούμενες δουλειές μας. Με το άλμπουμ αυτό είναι σαν να επεκτείνουμε τις πτυχές του Illusions. Τα τραγούδια βγήκαν μεγαλύτερα απο το αναμενόμενο χωρίς να χάσουν τον χαρακτήρα και τον ήχο της μπάντας. Στιχουργικά παρουσιάζουμε ιστορίες για το κοντινό (ή όχι) μέλλον και τα οράματα ενός ταξιδιώτη που περιπλανάται στο χρόνο. Με την δεύτερη κυκλοφορία μας στοχεύουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα για την μπάντα και να συμμετάσχουμε σε μεγαλύτερα φεστιβάλ, καθώς πιστεύουμε ότι η μας απόδοση στη σκηνή είναι ένα από τα ισχυρά μας σημεία. Ελπίζουμε επίσης ότι τη μουσική μας θα την απολαύσει πολύ περισσότερος κόσμος απο πριν." 
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: