About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

JUDAS PRIEST: Περιοδεύουν χωρίς τον Glenn Tipton, ο οποίος διαγνώστηκε με Πάρκινσον

Οι Judas Priest με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό πως ο Glenn Tipton πάσχει απο την νόσο του Πάρκινσον. Ως εκ τούτου ο κιθαρίστας δεν είναι σε θέση να συμμετάσχει στην επερχόμενη περιοδεία του συγκροτήματος για την προώθηση του άλμπουμ "Firepower", η οποία περιλαμβάνει και την χώρα μας.

JUDAS PRIEST: Περιοδεύουν χωρίς τον Glenn Tipton, ο οποίος διαγνώστηκε με Πάρκινσον

Οι Judas Priest με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό πως ο Glenn Tipton πάσχει απο την νόσο του Πάρκινσον. Ως εκ τούτου ο κιθαρίστας δεν είναι σε θέση να συμμετάσχει στην επερχόμενη περιοδεία του συγκροτήματος για την προώθηση του άλμπουμ "Firepower", η οποία περιλαμβάνει και την χώρα μας.

Τη θέση του Glenn Tipton στην περιοδεία των Judas Priest θα πάρει ο Andy Sneap (Hell, Sabbat).

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Πριν απο δέκα χρόνια ο Glenn διαγνώστηκε πως πάσχει απο τα πρώτα στάδια της νόσου του Πάρκινσον. Απο τότε μέχρι και πρόσφατα ο Glenn έζησε τη ζωή του ως σπουδαίος heavy metal κιθαρίστας, που πάντα ήταν, διατηρώντας την ποιότητα στις εκτελέσεις του, που είναι εξαιρετικά σημαντικό. Αυτή την τη στιγμή ο Glenn είναι σε θέση να παίξει κάποια κομμάτια των Priest που είναι λιγότερο απαιτητικά αλλά λόγω της φύσης της ασθένειας θέλει να σας ενημερώσει ότι πλέον δεν θα περιοδεύει. Με το αληθινό the show must go on πνεύμα που τον διακατέχει ο Glenn ζήτησε απο τον Andy Sneap να σηκώσει τη σημαία στη σκηνή γι' αυτόν"

Ο Glenn Tipton δήλωσε αντίστοιχα:
"Θέλω να ξέρετε όλοι πως είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουν οι Judas Priest τις περιοδείες. Δεν φεύγω από το συγκρότημα, απλώς αλλάζει ο ρόλος μου. Δεν αποκλείω την πιθανότητα να ανέβω στη σκηνή όταν και όπως νιώσω ικανός να παίξω Priest! Οπότε ελπίζω στο κοντινό μέλλον να σας δω όλους ξανά!"


Οι Rob, Richie, Ian και Scott ανέφεραν επίσης:
"Είχαμε την τιμή να ζήσουμε την αποφασιστικότητα και την σταθερότητα του Glenn όλα αυτά τα χρόνια, ο οποίος έδειξε το πάθος και την αυτοπεποίθησή του μέσω της συγγραφής, ηχογράφησης και εκτέλεσης κομματιών με τους Priest. Είναι ένας πραγματικός metal ήρωας! Δεν μας εξέπληξε η επιμονή του Glenn να ολοκληρώσουμε την Firepower περιοδεία μας και ευχαριστούμε τον Andy Sneap που θα συμμετέχει σε αυτήν πραγματοποιώντας την επιθυμία του Glenn. Όπως είπε και ο Glenn ανυπομονούμε να τον έχουμε μαζί μας στον δρόμο ανα πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Σε αγαπάμε Glenn."

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: