About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SODOM: Νέο line-up, επιστροφή του Frank Blackfire και νέο single

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση των Bernd "Bernemann" Kost και Markus "Makka" Freiwald ο Tom Angelripper ανακοίνωσε την νέα σύνθεση των Sodom. Το καλοκαίρι του 2018 έρχεται νέο single προπομπός της επερχόμενης νέας τους δισκογραφικής δουλειάς που θα ακολουθήσει την άνοιξη του 2019.
SODOM: Νέο line-up, επιστροφή του Frank Blackfire και νέο single

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση των Bernd "Bernemann" Kost και Markus "Makka" Freiwald ο Tom Angelripper ανακοίνωσε την νέα σύνθεση των Sodom. Το καλοκαίρι του 2018 έρχεται νέο single προπομπός της επερχόμενης νέας τους δισκογραφικής δουλειάς που θα ακολουθήσει την άνοιξη του 2019.

Το συγκρότημα γίνεται πλέον τετραμελές με την προσθήκη των: Husky (Asphyx, Desaster) στα ντραμς, Frank Blackfire (ex-Sodom, ex-Kreator, Frank Blackfire, Assassin) και Yorck Segatz (Beyondition) στις κιθάρες.

Ο Angelripper δήλωσε για την νέα σύνθεση της μπάντας:
"Οι δύο κιθαρίστες μας δίνουν περισσότερες δυνατότητες στα live, έτσι θα είμαστε σε θέση να παίζουμε στο μέλλον τραγούδια που δεν μπορούσαμε να παίξουμε ως τρίο. Μπορώ να σας υποσχεθώ πως θα τα σπάσουμε στο μέλλον"

Ήδη οι Sodom διαμορφώνουν το setlist για τις επερχόμενες συναυλίες τους με όλα τα κλασικά τους κομμάτια αλλά και κομμάτια που σπάνια ή ποτέ δεν παίχτηκαν ζωντανά επι σκηνής.

Καθώς η μπάντα βρίσκεται στο νέο της στούντιο για πρόβες, ο ηγέτης των thrashers, Angelripper, σκέφτεται ήδη το μέλλον των Sodom δισκογραφικά αποκαλύπτοντας τα εξής:
"Θα ξεκινήσουμε να ηχογραφούμε νέο υλικό το συντομότερο δυνατόν. Έχουμε ως στόχο να κυκλοφορήσουμε ένα single με τουλάχιστον δύο νέα τραγούδια και ένα bonus track για να δώσουμε στους οπαδούς μας μια γεύση απο το επερχόμενο άλμπουμ. Η κατεύθυνση του νέου υλικού υπάρχει ήδη. Όντας έτοιμοι για δράση και γεμάτοι αδρεναλίνη οι Sodom θα γιορτάσουν τις ένδοξες μέρες του old school thrash της δεκαετίας του '80 με το οποίο όλοι μας  μεγαλώσαμε και που η μπάντα πάντοτε γιορτάζει."

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: