About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

MÖTLEY CRÜE: Οι πρωταγωνιστές της βιογραφικής ταινίας "The Dirt"

Η βιογραφική ταινία για τους Mötley Crüe, "The Dirt" η οποία βασίζεται στο βιβλίο της μπάντας με τίτλο "The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band" (2001) βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής .
MÖTLEY CRÜE: Οι πρωταγωνιστές της βιογραφικής ταινίας "The Dirt"

Η βιογραφική ταινία για τους Mötley Crüe, "The Dirt"  η οποία βασίζεται στο βιβλίο της μπάντας με τίτλο "The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band" (2001) βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής .

Πρόκειται για συνεργασία των μελών της μπάντας με τον αρθρογράφο της εφημερίδας New York TimesNeil Strauss.

Τον ρόλο του Tommy Lee θα υποδυθεί ο rapper Colson Baker ο οποίος είναι γνωστός με τα σκηνικά ονόματα MGK και Machine Gun Kelly.  Ο Βρετανός ηθοποιός Douglas Booth θα παίξει τον Nikki Sixx, ενώ σύμφωνα με το Hollywood Reporter ο Iwan Rheon, -γνωστός από τη συμμετοχή του στο Game Of Thrones- και ο Daniel Webber (The Punisher), βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους παραγωγούς για τους ρόλους του κιθαρίστα Mick Mars και του τραγουδιστή Vince Neil αντίστοιχα.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Jeff Tremaine και το σενάριο είναι των Rich Wilkes, Tom Kapinos, και Amanda Adelson.

Το "The Dirt" θα προβληθεί στο Netflix.


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: