About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

JULIAN'S LULLABY: "Prisoner of Emotions"

Το δεύτερο full length album των Julian’s Lullaby κυκλοφόρησε πρόσφατα από την ρωσική εταιρεία ‘Musica’ και περιέχει 10 καινούρια τραγούδια.
JULIAN'S LULLABY:  "Prisoner of Emotions"

Το δεύτερο full length album των Julian’s Lullaby κυκλοφόρησε πρόσφατα από την ρωσική εταιρεία ‘Musica’ και  περιέχει 10 καινούρια τραγούδια.

Μας είχαν προειδοποιήσει, όταν πριν λίγο καιρό μας παρουσίασαν το τραγούδι "Hell’s Door" , ότι κάτι καλό έχουμε να περιμένουμε από το επερχόμενο, τότε, full length album.

Το "Prisoner of Emotions" περιέχει πολύπλευρα αλλά συνάμα πολύ προσεγμένα, όσον αφορά τη δομή τους, τραγούδια. Κύρια χαρακτηριστικά, επίσης, είναι σίγουρα η πολύ καλή και καθαρή παραγωγή, τα εξαιρετικά ανδρικά και γυναικεία φωνητικά που εναλλάσσονται περίτεχνα δημιουργώντας ένα διαρκές παιχνίδι με τις νότες, καθώς και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως ένα βιολί που σκάει από κει που δεν το περιμένεις και δίνει μια άλλη διάσταση στα διάφορα μέρη των τραγουδιών.

Όλα αυτά βέβαια δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν εάν δεν είχαμε να κάνουμε με ένα σχήμα που έχει εξαιρετικό δέσιμο. Και οι Julian’s Lullaby το έχουν αυτό σε υπερθετικό βαθμό για αυτό και τελικά το "Prisoner of Emotions" είναι ένα εξαιρετικό album.

 Αν θα έπρεπε υποχρεωτικά να διαλέξω κάποια τραγούδια που ξεχωρίζουν, αυτά είναι τα ‘Domino’, ’Prisoner of emotions’, ‘Eyes of grey’, και ‘Hell’s door’. Βέβαια αδικώ κάποια άλλα και επειδή η κριτική είναι μια σε μεγάλο βαθμό υποκειμενική ιστορία, απλά ακούστε όλο το  ‘Prisoner of emotions’ και τα συμπεράσματα δικά σας…


 "Prisoner of Emotions" tracklist:

1. Angel’s East 
2. Curse Of Gods
3. Death Angel
4. Domino
5. Eyes Of Grey
6. Hanging Crown
7. Hell’s Door
8. Prisoner Of Emotions
9. Simple Thought
10. Starbringer  
  

Οι JULIAN’S LULLABY είναι:

Anna Lullaby: Φωνητικά
George Saddler: Φωνητικά/ Μπάσο/ στίχοι
Charis Kambitsis: Τύμπανα
Elias Negrin: Κιθάρες/ σύνθεση

Στο άλμπουμ συμμετείχαν και οι:
Antre Paras: Lead/ Σόλο κιθάρες
Argyris Paraskevas: Βιολί
Anna Spanogiorgou: στίχοι




'Αφροδίτη Κ.' for bbr

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: