About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

DESTRUCTION: Αποχωρεί ο Vaaver

Οι Destruction ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Wawrzyniec "Vaaver" Dramowicz. Ύστερα απο οκτώ χρόνια κοινής πορείας του Vaaver με τους Destruction ο ντράμερ θα αποχωρήσει τον Μάρτιο για οικογενειακούς λόγους με τον ηγέτη της μπάντας, Schmier, να δηλώνει πως όλες οι προγραμματισμένες συναυλίες των Destruction θα πραγματοποιηθούν κανονικά μέχρι και τον Μάρτιο διευκρινίζοντας πως "Η μπάντα δεν πρόκειται να διαλυθεί και δεν θα κάνουμε αποχαιρετιστήρια συναυλία".
DESTRUCTION: Αποχωρεί ο Vaaver

Οι Destruction ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Wawrzyniec "Vaaver" Dramowicz. Ύστερα απο οκτώ χρόνια κοινής πορείας του Vaaver με τους Destruction ο ντράμερ θα αποχωρήσει τον Μάρτιο για οικογενειακούς λόγους με τον ηγέτη της μπάντας, Schmier, να δηλώνει πως όλες οι  προγραμματισμένες συναυλίες των Destruction θα πραγματοποιηθούν κανονικά μέχρι και τον Μάρτιο διευκρινίζοντας πως "Η μπάντα δεν πρόκειται να διαλυθεί και δεν θα κάνουμε αποχαιρετιστήρια συναυλία".

Ο Schmier έκανε επίσης γνωστό πως ο Randy Black (ex-Primal Fear, ex-Annihilator), ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Vaaver το 2015 όταν έκανε ένα διάλειμμα για την γέννηση του παιδιού του, θα βρίσκεται προσωρινά πίσω απο το drum kit απο τον Μάρτιο και μετά μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης του.

Μεταξύ άλλων ο Schmier δήλωσε τα ακόλουθα:
"Είναι ταυτόχρονα περίεργος και δυσάρεστος τίτλος. Ο ντράμερ μας Vaaver θα μας αφήσει τον Μάρτιο για οικογενειακούς λόγους. Μετά απο οκτώ χρόνια αυτά είναι άσχημα νέα αλλά είμαστε ακόμα φίλοι και ευχόμαστε στον ίδιο και την οικογένειά του τα καλύτερα. Θα ακολουθήσει επίσημη δήλωση το συντομότερο. Το πιο σημαντικό είναι οτι όλες οι συναυλίες θα προχωρήσουν κανονικά. Ο Vaaver θα παίξει μαζί μας μέχρι τον Μάρτιο. Γι'αυτό παρακαλώ δώστε του έναν καλό αποχαιρετισμό! 
Ο κύριος Randy Black ο οποίος τον έχει ήδη αντικαταστήσει στο μικρό διάλειμμά του στην γέννηση του παιδιού του θα τον διαδεχθεί στις συναυλίες μετά τον Μάρτιο μέχρι να αποφασίσουμε ποιος θα είναι ο αντάξιος διάδοχός του. Τα καλά νέα είναι πως δεν θα υπάρξει ακόμα αποχαιρετιστήρια περιοδεία. Μένουμε ενωμένοι. Cheers για όλα τα χρόνια Vaaver"
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: