About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

DIMMU BORGIR: Επιστρέφουν με νέο album

Ύστερα απο επτά χρόνια σιωπής οι Dimmu Borgir επιστρέφουν με νέο άλμπουμ. Η δέκατη δισκογραφική δουλειά των θρυλικών black metallers τιτλοφορείται "Eonian" και έρχεται την κατάλληλη στιγμή, στην συμπλήρωση 25 χρόνων του συγκροτήματος.
DIMMU BORGIR: Επιστρέφουν με νέο album

Ύστερα απο επτά χρόνια σιωπής οι Dimmu Borgir επιστρέφουν με νέο άλμπουμ. Η δέκατη δισκογραφική δουλειά των θρυλικών black metallers τιτλοφορείται "Eonian" και έρχεται την κατάλληλη στιγμή, στην συμπλήρωση 25 χρόνων του συγκροτήματος.

Η κυκλοφορία του "Eonian" έχει προγραμματιστεί για τις 4 Μαΐου. Το άλμπουμ αποτελείται απο 10 συνθέσεις την παραγωγή των οποίων ανέλαβε η ίδια η μπάντα και ηχολήπτη τον Jens Bogren.

Ο frontman των Dimmu Borgir, Shagrath, ανέφερε σχετικά με το concept του άλμπουμ:
"Το Eonian αντιπροσωπεύει την ψευδαίσθηση του χρόνου, όλα όσα υπάρχουν, πάντοτε υπήρξαν. Για εμάς σηματοδοτεί επίσης την 25η επέτειο των Dimmu Borgir και αυτούσιο το άλμπουμ είναι ένα αφιέρωμα στην ιστορία μας και την ιστορία του Νορβηγικού black metal."

Στις 23 Φεβρουαρίου οι Νορβηγοί θα δώσουν στη δημοσιότητα το πρώτο single του άλμπουμ με τίτλο "Interdimensional Summit", το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 7" βινύλιο, προκειμένου να μας δώσουν μια πρώτη γεύση απο την επικείμενη κυκλοφορία.

Το εξώφυλλο σχεδιάστηκε σε συναρπαστική λεπτομέρεια από τον Zbigniew M. Bielak (Ghost, Behemoth, Mayhem).

Σύντομα αναμένεται να δημοσιοποιηθεί και το tracklist.

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: