About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

THE BAND-ITCH και NODUS TOLLENS οι νικητές του Battle of the Bands στο Eightball

Οι BAND-ITCH και οι NODUS TOLLENS νικητές του BATTLE OF THE BANDS 2016-17 στο Eightball Live Stage Περισσότερα από 300 άτομα γέμισαν ασφυκτικά το Eightball Live Stage στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης, για να παρακολουθήσουν τον Μεγάλο Τελικό του BATTLE OF THE BANDS 2016-17, μιας διοργάνωσης που έχει γίνει θεσμός για τα μουσικά δρώμενα της πόλης.
THE BAND-ITCH και NODUS TOLLENS οι νικητές του Battle of the Bands στο Eightball


Οι BAND-ITCH και οι NODUS TOLLENS
νικητές του BATTLE OF THE BANDS 2016-17
στο Eightball Live Stage


Περισσότερα από 300 άτομα γέμισαν ασφυκτικά το Eightball Live Stage στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης, για να παρακολουθήσουν τον Μεγάλο Τελικό του BATTLE OF THE BANDS 2016-17, μιας διοργάνωσης που έχει γίνει θεσμός για τα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Στην τελευταία βραδιά του φετινού Διαγωνισμού, έξι μπάντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να κερδίσουν την προτίμηση της κριτικής επιτροπής, αλλά και την ψήφο του κοινού.

Νικητές του διαγωνισμού ανακηρύχτηκαν ομόφωνα από την κριτική επιτροπή οι BAND-ITCH, που κέρδισαν 3ετές συμβόλαιο για την ψηφιακή κυκλοφορία του δίσκου τους, την παραγωγή σε CD, δωρεάν promotion, υποστήριξη σε συναυλίες στον ελλαδικό χώρο και κύκλο σεμιναρίων “Music Business for Indie Artists”, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας New Dream Records.

Επίσης, κέρδισαν εξοπλισμό ή service αξίας 80 ευρώ, προσφορά των καταστημάτων Ζάχος.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι:
Πρόεδρος ο Διονύσης Κωνσταντινίδης, μουσικός και τεχνικός ήχου, εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρίας New Dream Records, που ήταν και ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, και μέλη οι μουσικοί Βασίλης Καρακότσιος, Θανάσης Ζαμπουρίδης και Μπάμπης Σταθερόπουλος.

Πρώτοι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι NODUS TOLLENS, που κέρδισαν 3ετές συμβόλαιο για την ψηφιακή κυκλοφορία του δίσκου τους, την παραγωγή σε CD, δωρεάν promotion, υποστήριξη σε συναυλίες στον ελλαδικό χώρο και κύκλο σεμιναρίων “Music Business for Indie Artists”, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας New Dream Records.

Επίσης, κέρδισαν 8ωρη παροχή των υπηρεσιών του Eastside Studio.

Δεύτεροι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ, που κέρδισαν την digital κυκλοφορία της δισκογραφικής τους δουλειάς, προσφορά της δισκογραφικής εταιρίας New Dream Records.

Τρίτοι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι , που κέρδισαν demo 4 τραγουδιών προσφορά του Revolver Studio. Επίσης, κέρδισαν ένα πετάλι Tomsline ADT3 Distortion προσφορά των καταστημάτων Ριχάρδος.

Τέταρτοι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι CAPITAL CONTROL, που κέρδισαν ηχογράφηση μιας ημέρας, προσφορά του Jam Studio.

Πέμπτοι σε ψήφους από το κοινό αναδείχτηκαν οι BROKEN 21, που κέρδισαν 8ωρη παροχή των υπηρεσιών του Nowhere Studio.

Η νέα φάση του Βattle of the Bands για την περίοδο 2017-18 θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2017.

Τα συγκροτήματα που θέλουν να συμμετάσχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο jnegris@otenet.gr ή στο 6944 59-75-05.

* Φωτογραφίες: Ανθή Καματερού / Frame It


Δελτίο Τύπου


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: