About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SERPENT LORD: Ακούστε το νέο τους κομμάτι "Sacrilegium"

Οι Θεσσαλονικείς Serpent Lord παρουσίασαν το κομμάτι "Sacrilegium", το οποίο εμπεριέχεται στο demo/promo τους που θα κυκλοφορήσει σε CD στο live της heavy metal μπάντας στις 13 Μαΐου με τους θρυλικούς Omen και τους Valor και Stygian Oath στο Eightball.
SERPENT LORD: Ακούστε το νέο τους κομμάτι "Sacrilegium"

Οι Θεσσαλονικείς Serpent Lord παρουσίασαν το κομμάτι "Sacrilegium", το οποίο εμπεριέχεται στο demo/promo τους που θα κυκλοφορήσει σε CD  στο live της heavy metal μπάντας στις 13 Μαΐου με τους θρυλικούς Omen και τους Valor και Stygian Oath στο Eightball.

Την ηχογράφηση, την μίξη και την παραγωγή ανέλαβε ο George Infected στα Infected Studios.


Serpent Lord demo cover
Οι Serpent Lord είναι μια heavy metal μπάντα από την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκαν  τον Ιανουάριο του 2016 από τους Σαββίδη Γιώργο (guitar/vocals), Σωτηρέλη Κωνσταντίνο (bass/back vocals) και Τερζιτάνο Γιώργο (lead guitar/back vocals).

 Μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους promo/demo CD, το οποίο περιλαμβάνει τα κομμάτια τους "Sacrilegium" και "Blood Offering", ενώ ολοκλήρωσαν την σύνθεση του ντεμπούτου άλμπουμ τους και θα ξεκινήσουν την προ-παραγωγή του το καλοκαίρι. Οι ηχογραφήσεις του demo έγιναν το 2017 στα Infected Studios με παραγωγό τον George Infected, ο οποίος θα αναλάβει και την παραγωγή, την μίξη και το master του full length.

Μέχρι στιγμής έχουν παίξει ένα live, στο οποίο άνοιξαν την συναυλία των InnerWish τον Φεβρουάριο του 2017 στο Eightball, ενώ στις 13 Μαΐου ανοίγουν την συναυλία των θρυλικών Omen στην Θεσσαλονίκη.





Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: