About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

SEPULTURA: Πρεμιέρα αυτόν το μήνα το ντοκιμαντέρ "Sepultura Endurance"

Οι Sepultura το τελευταίο καιρό ήταν απασχολημένοι στη δημιουργία του δικού τους ντοκιμαντέρ με τίτλο "Sepultura Endurance". Η παγκόσμια πρεμιέρα του "Sepultura Endurance" θα λάβει χώρα στο Regent Theater του Λος Άντζελες στις 21 Μαΐου, αφού προηγουμένως οι Βραζιλιάνοι thrash metallers απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού και του Τύπου.
SEPULTURA: Πρεμιέρα αυτόν το μήνα το ντοκιμαντέρ "Sepultura Endurance"

Οι Sepultura το τελευταίο καιρό ήταν απασχολημένοι στη δημιουργία του δικού τους ντοκιμαντέρ με τίτλο "Sepultura Endurance". Η παγκόσμια πρεμιέρα του "Sepultura Endurance" θα λάβει χώρα στο Regent Theater του Λος Άντζελες στις 21 Μαΐου, αφού προηγουμένως οι Βραζιλιάνοι thrash metallers απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού και του Τύπου.

Το ντοκιμαντέρ δείχνει την εξέλιξη της μπάντας απο το ξεκίνημά της και μετά, παρουσιάζοντας σε βάθος την ιστορία της στο πέρασμα του χρόνου με σπάνιο αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις συμπεριλαμβανομένων των Lars Ulrich (Metallica), Scott Ian (Anthrax) και Corey Taylor (Slipknot).

Την σκηνοθεσία του "Sepultura Endurance" ανέλαβε ο Otavio Juliano, ο οποίος ακολουθούσε τους Sepultura  τα τελευταία χρόνια στις περιοδείες τους αλλά και στις ηχογραφήσεις των "Kairos" και "The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart".




Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: