About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

ON THORNS I LAY: Το φθινόπωρο έρχεται επετειακό album

Οι On Thorns I Lay που γιορτάζουν τα 25 τους χρόνια ύπαρξης, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός επετειακού άλμπουμ που έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο, με ορισμένα παλιά κομμάτια της ιστορικής ελληνικής μπάντας και δύο ακυκλοφόρητα.
ON THORNS I LAY: Το φθινόπωρο έρχεται επετειακό album


Οι On Thorns I Lay που γιορτάζουν τα 25 τους χρόνια ύπαρξης, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός επετειακού άλμπουμ που έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο,  με ορισμένα παλιά κομμάτια της ιστορικής ελληνικής μπάντας και δύο ακυκλοφόρητα.

Το άλμπουμ, το οποίο έρχεται δύο χρόνια μετά το "Eternal Silence", αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία μίξης και mastering απο τον Dan Swanö και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες απο τους Αθηναίους atmospheric doom/death metallers.


Στην ανακοίνωσή τους οι On Thorns I Lay  δήλωσαν:
"Αυτή την ημερομηνία 25 χρόνια πριν ένα συγκρότημα νέων ανθρώπων έκαναν τα όνειρά τους πραγματικότητα με την κυκλοφορία του πρώτου τους ντέμο υπο το όνομα Paralysis. Με αυτό το ντέμο αρχίσαμε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο ελπίδες, συναισθήματα, όνειρα και πάνω απ'όλα αγάπη για τη μουσική. Αυτή τη χρονιά ένα επετειακό άλμπουμ με ορισμένα παλιά κομμάτια συν δύο ακυκλοφόρητα, έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο. Περισσότερα συναρπαστικά σπουδαία νέα σχετικά με νέα δισκογραφική εταιρία και το νέο άλμπουμ, το οποίο αυτή τη στιγμή μιξάρεται και γίνεται mastering απο τον θρυλικό Dan Swanö, αναμένονται σύντομα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας όλα αυτά τα χρόνια για όλη την αγάπη και την στήριξή σας."

On Thorns I Lay
On Thorns I Lay 1993

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: