About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Νεκρός ο Chris Cornell (Audioslave, Soundgarden)!!

Νεκρός βρέθηκε χθες βράδυ σε ηλικία 52 ετών ο Chris Cornell. λίγες ώρες μετά την εμφάνισή του στο Detroit των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Brian Bumbery, ο θάνατος του τραγουδιστή των Audioslave και Soundgarden ήταν αιφνίδιος και απροσδόκητος τονίζοντας πως η σύζυγος και η οικογένειά του έχουν σοκαριστεί.
Νεκρός ο Chris Cornell (Audioslave, Soundgarden)!!

Νεκρός βρέθηκε χθες βράδυ σε ηλικία 52 ετών ο Chris Cornell. λίγες ώρες μετά την εμφάνισή του στο Detroit των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, Brian Bumbery, ο θάνατος του τραγουδιστή των Audioslave και Soundgarden ήταν αιφνίδιος  και απροσδόκητος τονίζοντας πως η σύζυγος και η οικογένειά του έχουν σοκαριστεί.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα γνωστοποιηθεί και η σύζυγος και η οικογένειά του θα συνεργαστούν στενά με ιατροδικαστή προκειμένου να τα διερευνήσουν.

 Ο Cornell γνώρισε μεγάλη επιτυχία την δεκαετία του '90 με τους Soundgarden. Κυκλοφόρησε μαζί τους έξι άλμπουμ με τα "Badmotorfinger" (1991), "Superunknown" (1994) και "Down on the Upside" (1996) να γίνονται πλατινένια. 

Μετά τη διάλυσή τους στα τέλη της δεκαετίας, μαζί με τα τα μέλη των Rage Against the Machine δημιούργησε το supergroup Audioslave ηχογραφώντας τρία άλμπουμ τα οποία επίσης γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. 

Το 1991 ηχογράφησε με τους Temple of the Dog το ομώνυμο άλμπουμ της μπάντας στο οποίο συμμετείχαν μέλη των Mother Love Bone -προς τιμήν του εκλιπόντος Andy Wood-, των Pearl Jam και των Soundgarden.


Κυκλοφόρησε πέντε προσωπικά άλμπουμ και το τελευταίο διάστημα ήταν ξανά ενεργός και με τις τρεις παραπάνω μπάντες.


Εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση!

Καλό ταξίδι Chris...





Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: