About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

CORONER: Δισκογραφική επιστροφή

Οι Ελβετοί technical thrash metallers, Coroner, επιστρέφουν δισκογραφικά ύστερα απο 23 ολόκληρα χρόνια σιωπής.
CORONER: Δισκογραφική επιστροφή

Οι Ελβετοί technical thrash metallers, Coroner, επιστρέφουν δισκογραφικά ύστερα απο 23 ολόκληρα χρόνια σιωπής. Οι technical thrashers, οι οποίοι πρόσφατα ανακοίνωσαν τον Diego Rapacchietti ως νέο τους ντράμερ [η νέα σύνθεση των Coroner αποτελείται απο τους Tommy Vetterli (κιθάρα), Diego Rapacchietti (ντραμς) και Ron Broder (μπάσο/φωνητικά) ], μπήκαν ξανά στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το έβδομο άλμπουμ τους.

Ο διάδοχος του "Grin" (1993) αναμένεται να κυκλοφορήσει απο την Century Media Records σε συνεργασία με την Sony Music Switzerland, μέσα στο 2017. Ωστόσο στις 13 Σεπτεμβρίου οι Coroner θα κυκλοφορήσουν ένα τριπλό Blu-ray + LP ή τριπλό  DVD + CD με τίτλο "Autopsy" το οποίο θα αποτελείται απο ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με την ιστορία της μπάντας , ζωντανές ηχογραφήσεις, αδημοσίευτες συνεντεύξεις, καθώς και μια best-of συλλογή.

Η βινυλιακή έκδοση του "Autopsy" είναι συλλεκτική καθώς θα κυκλοφορήσει μόνο σε 3.000 αντίτυπα, και καθένα απο αυτά θα φέρει την υπογραφή των μελών του συγκροτήματος.

Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: