About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Photo Report: AHERUSIA @ Second Skin (02/04/17)

Την Κυριακή 2 Απριλίου οι Aherusia παρουσίασαν ζωντανά στο Second Skin το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "Prometheus: Seven Principles on how to Be Invincible". Η τρίωρη παρουσίαση έγινε με συνοδεία χορωδίας στην οποία συμμετείχε και η κιθαρίστρια της ελληνικής folk black metal μπάντας, Arcania, που δεν κατέστη δυνατόν να εμφανιστεί επι σκηνής λόγω τραυματισμού στο πόδι.
Photo Report: AHERUSIA @ Second Skin (02/04/17)

Την Κυριακή 2 Απριλίου οι Aherusia παρουσίασαν ζωντανά στο Second Skin το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "Prometheus: Seven Principles on how to Be Invincible". Η τρίωρη παρουσίαση έγινε με συνοδεία χορωδίας στην οποία συμμετείχε και η κιθαρίστρια της ελληνικής folk black metal μπάντας, Arcania, που δεν κατέστη δυνατόν να βρίσκεται με την κιθάρα της επι σκηνής λόγω τραυματισμού στο πόδι.

Μετά την ζωντανή παρουσίαση του "Prometheus" το συγκρότημα έπαιξε υλικό απο τις δύο προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές ("And The Tides Shall Reveal The Traces" και "As I Cross The Seas Of My Soul").

Στα highlights της βραδιάς εκτός απο την προσθήκη της χορωδίας που έδωσε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στην παρουσίαση, ήταν και η συμβολή δεύτερου ατόμου στα τύμπανα.

After-live thoughts:
Φοβερή βραδιά, σπουδαίος δίσκος, ωραίες ερμηνείες, χορταστικό live, χιούμορ, διάθεση, κέφι.

Το bbr ήταν εκεί και απαθανάτισε με τον φακό του στιγμιότυπα απο το υπέροχο αυτό event.
Φωτογραφίες:  John Vlahidis, Giannis Lykoudis (Riseout Productions)
Videos:  bbr
Ανταπόκριση: Αποστόλης
Επιμέλεια:  Lv
Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: