About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι WASH OF SOUNDS στο bbr

Οι Wash Of Sounds με αφορμή την συμμετοχή τους στα MMR Gigs απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr στις μπάντες που συμμετέχουν. Διαβάστε όλα όσα μας είπαν οι Hard/Heavy Rockers!
Οι WASH OF SOUNDS στο bbr

Οι Wash Of Sounds με αφορμή την συμμετοχή τους στα MMR Gigs απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr στις μπάντες που συμμετέχουν.

Διαβάστε όλα όσα μας είπαν οι Hard/Heavy Rockers!


Πείτε μας δυο λόγια για το συγκρότημα. Πως δημιουργήθηκε και πως προέκυψε το όνομα;
Οι Wash Of Sounds ξεκίνησαν το 2014, με υποστηριχτές τον Κώστα Μαύρο στην κιθάρα και την Ναϊρούζ στα φωνητικά. Μετά απο αλλαγές και πειραματισμούς στην παρέα προστέθηκαν ο Γιάννης Σούνδιας στο μπάσο και ο Κυριάκος Πασχάλης στα τύμπανα. Ο ήχος τους προέρχεται απο ενα μείγμα δυναμικής Rock με όμορφες μελωδικές γραμμές!

Wash Of Sounds
Έχουν συμμετάσχει και φτάσει μέχρι τον τελικό του Battle of the bands 2014-2015. Έκτοτε έχουν παίξει σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας και στόχος τους είναι να μοιράσουν την δική τους μουσική με τον πιο δυνατό τρόπο.

Wash  technique είναι μια γνωστή τεχνική που χρησιμοποιείται απο ζωγράφους όταν θέλουν να δώσουν μια ιδιαίτερη χροιά στο έργο τους. Κάθε μέλος των Wash Of Sounds έχει προσθέσει το δικό του χρώμα στον μουσικό καμβά της μπάντας. Έτσι στην προσπάθειά τους να συνδέσουνε τις μουσικές τους διαφορετικότητες απο το φάσμα της rock/hard rock μουσικής, προέκυψε αυτό το “ξέπλυμα” των ήχων.. It’s a Wash Of Sounds and everything in between!

Ποια είναι η τρέχουσα σύνθεση της μπάντας;
Η μπάντα αποτελείται απο την Ναϊρούζ στα φωνητικά, τον Κώστα στις κιθάρες, τον Γιάννη στο μπάσο και τον Κυριάκο στα τύμπανα. 

Πως θα περιγράφατε την μουσική σας, σε τι αναφέρονται οι στίχοι σας και ποιες είναι οι επιρροές σας;
Το στυλ τις μουσικής μας θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε ως Female Fronted Hard/Heavy Rock. Οι στίχοι αναφέρονται κυρίως σε προβληματισμούς του σύγχρονου ανθρώπου όπως για παράδειγμα  τις ανθρώπινες σχέσεις. Στα κομμάτια μας μπορεί κάποιος να βρει στοιχεία απο Black Sabbath, Judas Priest, Led Zeppelin κλπ. Ωστόσο τα γυναικεία φωνητικά προσθέτουν μια αυθεντικότητα στο αποτέλεσμα.

Ποια είναι η δισκογραφία του συγκροτήματος μέχρι στιγμής; 
Είμαστε στην διαδικασία ηχογράφησης του πρώτου μας EP.  Έχουμε  μάλιστα μαστεράρει και ετοιμάσει 2 κομμάτια τα οποία το κοινό μπορεί να ακούσει απο το κανάλι της μπάντας στο  youtube αλλά και διάφορα ιντερνετικά ραδιόφωνα.

Αυτό τον καιρό σε τι φάση βρίσκεστε;
Αυτό τον καιρό ηχογραφούμε τα 2 επόμενα κομμάτια που θα περιλαμβάνονται στο EP αλλά δεν χάνουμε την ευκαιρία να παρουσιάζουμε στον κόσμο την δουλειά μας μέσω ζωντανών εμφανίσεων σε διάφορες σκηνές στην Αθήνα.

Wash Of Sounds
Είστε ένα απο τα 12 συγκροτήματα που συμμετέχουν στο MMR Gigs  που λαμβάνει χώρα στο The Crow Club, 31 Μαρτίου, 28 Απριλίου και 26 Μαΐου. Πως βλέπετε το όλο εγχείρημα στο οποίο οι μπάντες που λαμβάνουν μέρος είναι ταυτόχρονα παίκτες και συνδιοργανωτές;
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στην “οικογένεια” της MMR. Το εγχείρημα αυτό είναι κάτι πολύ διαφορετικό για τα δεδομένα της Ελλάδας κάτι που μας βρίσκει σύμφωνους και στην γενικότερη φιλοσοφία της μπάντας. Τα συγκροτήματα βοηθάει το ένα το άλλο μιας και όλοι μαζί μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την μουσική αλλά και τους ίδιους προβληματισμούς. Προσπαθούμε όλοι μαζί να ενώσουμε τις “δυνάμεις” μας ώστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και γιατί όχι να βάλουμε ένα λιθαράκι ώστε να αλλάξει η μουσική σκηνή στην Ελλάδα και να  ακολουθήσουν και άλλες μπάντες το ίδιο παράδειγμα. Είναι σημαντικό ο κόσμος να κατανοήσει αυτό το εγχείρημα και να το στηρίξει ερχόμενος στα  live, άλλωστε η εμπειρία των MMR GIGS είναι κάτι ξεχωριστό. 

Ποια ημέρα εμφανίζεστε και ποια άλλα συγκροτήματα συμπληρώνουν το lineup της βραδιάς;
Εμφανιζόμαστε την Παρασκευή 28 Απριλίου μαζί με τους Deejay Nic The Band, τους Perfect Denial και τους Smolderhaze.

Τι να περιμένει ο κόσμος που θα παραβρεθεί στο event απο εσάς και ποιο μήνυμα θα του στέλνατε;
Αυτό καλό είναι να το απαντήσουν οι ακροατές μας, παρόλα αυτά σαν μια γενική εικόνα  ο κόσμος πάει να ακούσει Wash of Sounds ξέρει ήδη οτι θα είναι ένα δυνατό live. Η αγάπη μας για την ροκ μουσική εξωτερικεύεται μέσα απο τις live εμφανίσεις μας. 

Το μήνυμα είναι ένα: Stay Heavy and support the bands you love!

Ευχαριστούμε πολύ. Ο επίλογος δικός σας.
Ευχαριστούμε και εμείς και συνεχίστε να στηρίζεται την εγχώρια μουσική σκηνή.



Find Wash Of Sounds below:


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: