About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

LYNYRD SKYNYRD: Ταινία για το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δραματικής βιογραφικής ταινίας "Street Survivors: The True Story of the Lynyrd Skynyrd Plane Crash" η οποία αναφέρεται στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα των Lynyrd Skynyrd στις 20 Οκτωβρίου 1977 που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο τραγουδιστής Ronnie Van Zant, ο κιθαρίστας / τραγουδιστής Steve Gaines, η αδελφή του Steve και τραγουδίστρια Cassie Gaines, ο assistant road manager της μπάντας Dean Kilpatrick, όπως και ο πιλότος Walter McCreary και ο συγκυβερνήτης William Gray.
LYNYRD SKYNYRD: Ταινία για το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δραματικής βιογραφικής ταινίας "Street Survivors: The True Story of the Lynyrd Skynyrd Plane Crash" η οποία αναφέρεται στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα των Lynyrd Skynyrd στις 20 Οκτωβρίου 1977 που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο τραγουδιστής Ronnie Van Zant, ο κιθαρίστας / τραγουδιστής Steve Gaines, η αδελφή του Steve και τραγουδίστρια Cassie Gaines,  ο assistant road manager της μπάντας Dean Kilpatrick, όπως και ο πιλότος Walter McCreary και ο συγκυβερνήτης William Gray.

Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος (Collins, Rossington, Wilkeson, Powell, Pyle, Hawkins), ο tour manager Ron Eckerman και τα μέλη του πληρώματος επέζησαν με βαριά τραύματα, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Η ταινία βασίζεται στην μαρτυρία του ντράμερ Artimus Pyle ο οποίος βρισκόταν στην μοιραία πτήση και διηγήθηκε στον σκηνοθέτη όσα συνέβησαν.

Ο Pyle μεταξύ άλλων σχολίασε:
"Όταν έπεσε το αεροπλάνο βρισκόμασταν στην κορυφή του κόσμου. Κάθε μέρα σκέφτομαι αυτό το δυστύχημα και τι ίσως θα μπορούσαμε να καταφέρουμε αν είχαμε 10 χρόνια ακόμα... Θέλω η ταινία να απεικονίζει τα μέλη της μπάντας ακριβώς όπως ήταν. Θέλουμε να είναι μια καλή ταινία που εξιστορεί μια πολύ παθιασμένη, ολοκληρωμένη ιστορία, σχετικά με την μουσική, το συγκρότημα, την άνοδο και την πτώση που ήρθε τόσο ξαφνικά"

Το δυστύχημα συνέβη τρεις μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ "Street Survivors". Η μπάντα είχε μόλις ολοκληρώσει την εμφάνισή της στο Greenville Memorial Auditorium στο Greenville και θα μετέβαινε στην Louisiana για να παίξει στο Louisiana State University.

Η ταινία θα κάνει αναφορά και στους Aerosmith οι οποίοι μια εβδομάδα πριν το δυστύχημα είχαν προγραμματίσει να πετάξουν με το μοιραίο αεροσκάφος αλλά για λόγους ασφαλείας ακύρωσαν την πτήση τους.

Την σκηνοθεσία του "Street Survivors: The True Story of the Lynyrd Skynyrd Plane Crash" ανέλαβε ο Jared Cohn, το σενάριο γράφτηκε απο τους Cohn και Brian Perera και η παραγωγή είναι της Cleopatra Entertainment.

Πρωταγωνιστούν οι:
Taylor Clift στον ρόλο του Ronnie Van Zandt, Samuel Kay Forrest στον ρόλο του κιθαρίστα Steve Gaines, Rich Dally III στον ρόλο του κιθαρίστα  Allen Collins, Hudson Long στον ρόλο του κιμπορντίστα Billy Powell και Nick Cairo Chandler στον ρόλο του μπασίστα Leon Wilkeson.

Ο Ian Shultis θα υποδυθεί τον Pyle και το cast ολοκληρώνεται με τους Neill Byrnes και Anthony Rocco Bovo, στον ρόλο των Steven Tyler και Joe Perry, αντίστοιχα


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: