About

About
bbr Rock & Metal Music Portal

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

EDITORS' PICKS

Facebook Twitter Google Plus RSS Pinterest YouTube
Navigation

Οι SIN BY FOUR στο bbr

Οι Sin By Four με αφορμή την συμμετοχή τους στο MMR Gigs που λαμβάνει χώρα στο The Crow Club στις 31 Μαρτίου, 28 Απριλίου και 26 Μαΐου, απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr σε όλα τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο καινοτόμο αυτό μουσικό project.
Οι SIN BY FOUR στο bbr


Οι Sin By Four με αφορμή την συμμετοχή τους στο MMR Gigs που λαμβάνει χώρα στο The Crow Club στις 31 Μαρτίου, 28 Απριλίου και 26 Μαΐου, απαντούν στις κοινές ερωτήσεις που ετοίμασε το bbr σε όλα τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο καινοτόμο αυτό μουσικό project.

Διαβάστε όλα όσα μας είπαν οι Αθηναίοι hard rockers!


fb event: www.facebook.com/events/501089273612306



Πείτε μας δυο λόγια για το συγκρότημα. Πως δημιουργήθηκε και πως προέκυψε το όνομα;
Οι Sin By Four δημιουργήθηκαν το 2015 στην Αθήνα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι η συνέχεια του συγκροτήματος string theory project αφού τα 3/4 των μελών του προέρχονται από εκεί. Γενικά, να πούμε ότι έγιναν αρκετές ανακατατάξεις μέχρι να καταλήξουμε σε αυτό που είμαστε σήμερα. Για το πώς προέκυψε το όνομα, θα σου πω ότι, είναι η παραλλαγή μιας πρότασης που, ίσως, όλοι βλέπουμε στην οθόνη του υπολογιστή μας, καθημερινά. Ε, αυτή η πρόταση - που την βλέπαμε κι εμείς και την συμβουλευόμασταν συχνά- μας φάνηκε πιασάρικη, την αλλάξαμε λίγο για να έρθει στα μέτρα μας και that's it.

Ποια είναι η τρέχουσα σύνθεση της μπάντας;
Η μπάντα αποτελείται από την Στέλλα Τσολάκου- Φωνητικά, τον Σπύρο Γράβαλο- κιθάρες, τον Δημήτρη Κατακουζινό- Μπάσο, φωνητικά, τον Χρήστο Πέτρου- Drums, κρουστά.

Πως θα περιγράφατε την μουσική σας, σε τι αναφέρονται οι στίχοι σας και ποιες είναι οι επιρροές σας;
Η μουσική που παίζουμε είναι hard rock. Από εκεί και πέρα δεν διστάζουμε να πειραματιστούμε, αφομοιώνοντας στοιχεία στην μουσική μας που μπορεί να προέρχονται από πολλά μουσικά ιδιώματα. Έχουμε κομμάτια που είναι straight hard rock 70's- 80's, έχουμε πιο μελωδικά κομμάτια, μερικές φορές πιό "τεχνικά" ή και πιο μοντέρνο hard rock.

Στιχουργικά μπορώ να πω ότι τις περισσότερες φορές, έρχονται στην επιφάνεια θέματα από μέσα μας. Πράγματα που μας απασχολούν καθημερινά ή πράγματα που μας ιντριγκάρουν ή μας φοβίζουν. Εν ολίγοις, η θεματολογία είναι, οι σκέψεις και τα συναισθήματα ενός φυσιολογικότατου "ανώμαλου" ανθρώπου.

Από επιρροές τώρα τι να πω; Είναι μάλλον τόσες πολλές που σίγουρα θα αδικηθούν μπάντες και αγαπημένοι καλλιτέχνες. Σίγουρα Guns 'n' Roses, σίγουρα Deep Purple, Black Sabbath, βάλε πολύ Savatage, Whitesnake κ.α.

Sin By Four
Ποια είναι η δισκογραφία του συγκροτήματος μέχρι στιγμής;
Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το debut single μας "Start my life again". Αν και παρθενικό, θα το βρείτε σε όλα τα sex shop της χώρας. Ε, αστειεύομαι. Μπείτε στην σελίδα μας στο FB για να δείτε από που μπορείτε να το προμηθευτείτε, όπως επίσης και στις περισσότερες μουσικές πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Αυτό τον καιρό σε τι φάση βρίσκεστε;
Αυτόν τον καιρό δουλεύουμε πάνω σε νέα τραγούδια σε full αλλά και acoustic versions. Πολύ γρήγορα θα ακούσετε κάτι καινούριο αλλά δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να αναφέρω τίτλο. Πέρα από αυτό ετοιμάζουμε live εμφανίσεις για Αθήνα μέχρι τέλος Μαΐου όπως και κάποια πράγματα για το καλοκαίρι.

Είστε ένα απο τα 12 συγκροτήματα που συμμετέχουν στο MMR Gigs που θα λάβει χώρα στο The Crow Club, 31 Μαρτίου, 28 Απριλίου και 26 Μαΐου. Πως βλέπετε το όλο εγχείρημα στο οποίο οι μπάντες που λαμβάνουν μέρος είναι ταυτόχρονα παίκτες και συνδιοργανωτές;
Από τη μία μεριά, το να λαμβάνεις μέρος, να παίζεις και να συνδιοργανώνεις, με ότι αυτό συνεπάγεται θα μπορούσε να χαρακτηριστεί -και έχει χαρακτηριστεί- ως ατόπημα. Από την άλλη, what else can you do? Αυτό το εγχείρημα, όπως λες, είναι ακριβώς το "παίρνω την κατάσταση στα χέρια μου" αφού δεν υπάρχει κανένας άλλος να το κάνει (ή δεν θέλει). Αυτό το εγχείρημα είναι μια πολύ συγκεντρωμένη και σοβαρή προσπάθεια με στόχο να αλλάξει η κατάσταση στην χώρα σε ότι αφορά αυτή την μουσική σκηνή. Οι Sin By Four πιστεύουν σε αυτήν την προσπάθεια και είναι δεδομένο ότι, και οι άλλες μπάντες που συμμετέχουν ενεργά σε αυτό, μαζί με την MMR (και αρκετούς άλλους συνεργάτες) έχουν πετύχει σημαντικά πράγματα τα τελευταία χρόνια. Μένει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας ότι, "η ισχύς εν τη ενώσει".

Ποια ημέρα εμφανίζεστε και ποια άλλα συγκροτήματα συμπληρώνουν το lineup της βραδιας;
Οι Sin By Four εμφανίζονται στις 31 Μαρτίου, μαζί με τους Caught Art Delusion, τους Entropy Devine και Heavenblack. και πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα μοιραστούμε το ίδιο stage (και τα ίδια βαρέλια μπύρας!!!)

Τι να περιμένει ο κόσμος που θα παραβρεθεί στο event απο εσάς και ποιο μήνυμα θα του στέλνατε;
Λοιπόν, πραγματικά πιστεύω ότι στις 31 Μαρτίου θα είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά. Εμείς σε αυτό το gig, πέρα από την full energy playlist, θα παρουσιάσουμε ακόμα ένα νέο κομμάτι, το "Waters of disgrace" σε μία μυστηριώδη έκδοση! Από την άλλη ξέρουμε ότι όλες οι μπάντες ροκάρουν δυνατά και γενικά, ο κόσμος, το μήνυμα θα το δει μπροστά στα μάτια του. Την ενωμένη μουσική σκηνή, την ποιότητα του event, την φάση "όλοι, μία παρέα"!

Ευχαριστούμε πολύ. Ο επίλογος δικός σας.
Ευχαριστούμε πολύ κι εμείς και περιμένουμε να σας δούμε όλους στα MMR GiGS από κοντά!





Find Sin By Four below:


Share
10 xronia bbr

bbr

bbr Rock and Metal Music Portal | WebZine - WebRadio est. 2010 | bbrweb.com ...Music is in our blood...

Leave A Comment: